StoryEditorOCM
TV&Realityruža novak

Svi se pitaju tko je žena na HRT-u koja je Lasagnu nakon pobjede vodila prema pozornici? Sestra je poznate Hrvatice...

Piše Scena SD
7. ožujka 2024. - 08:30

Nakon što je pobijedio na Dori, Baby Lasagnu je, još uvijek u šoku od svega što mu se izdogađalo, prema pozornici Dore gdje je još jednom izveo pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim‘, s nježnim osmijehom na licu pratila simpatična i samozatajna žena sa slušalicama.

image

Ruža Novak i Baby Lasagna

Screenshot HRT

Mnogi gledatelji komentiraju ovih dana kako im se ta gospođa toliko svidjela jer je pokazala majčinske simpatije prema Marku Purišiću, odnosno Baby Lasagni, pogotovo kad se zna da ga HRT uopće nije htio u prvotnoj pjevačkoj postavi Dore jer ga je stavio kao rezervu.

Pojavnost žene sa slušalicama zagolicala je znatiželju gledatelja, a mi vam otkrivamo o kome se radi.

image

Ruža Novak i Baby Lasagna

Screenshot HRT

Riječ je o Ruži Novak, dugogodišnjoj asistentici režije na HRT-u, koja je sestra nekadašnje voditeljice Hloverke Novak-Srzić. Simpatičnu Ružu poznaje svatko tko je u minula četiri desetljeća imao bilo kakav doticaj s nacionalnom televizijom pogotovo s njezinim show programima.

Vedra sestra iz sjene odavno je stekla status HRT-ove pozadinske zvijezde, dobro znane izvođačima i publici, koju, između ostaloga, redovito animira na snimanjima.

image

Ruža Novak i Baby Lasagna

Screenshot HRT

Ruža je od ljeta 1980., kad je prvi put kročila nogom na nacionalnu dalekovidnicu, nebrojeno puta ‘šetala‘ scenom. Nema što nije radila – od dolaska pape Ivana Pavla II., predsjedničkih inauguracija, ulaska Hrvatske u EU, preko popularnih HRT-ovih showova, svih Dora i Porina, nekadašnjih Sedmih noći do nedavno završenog The Voicea... Počela je u Dramskom programu, ali se brzo prebacila u zabavnije vode.

image

Ruža Novak i Baby Lasagna

Screenshot HRT

- Sve je uživo i sve je stresno. Želudac me uvijek boli da sve štima. Ali sve je to dio posla. Volim show i to je to. Volim zabavu... I nisam se zasitila. Još pet godina do penzije - rekla je Ruža našoj novinarki prije četiri godine, što znači da ovu ‘legendu s Prisavlja‘ još svega jedna godina dijeli do mirovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 09:45