StoryEditorOCM
TV&RealityBarbara Mori

Sjećate se Ruby? S 38 je postala baka, pobijedila rak, a slavu iz kultne serije nikad nije ponovila. Nije se promijenila

Piše SCENA SD
16. lipnja 2024. - 23:27

Glumica Barbara Mori, koja je glumila omiljenu negativku iz telenovele Ruby kojoj se ove godine obilježava 20 godina od emitiranja, nije se puno promijenila od 2004. godine.

Lijepa glumica danas ima 46 godina, već je nekoliko godina baka, a njen Instagram vrvi fotografijama koje dokazuju da joj godine ne mogu ništa. Barbaru Mori prati tri milijuna ljudi, a većina je poznaje iz serije Ruby koja joj je donijela svjetsku slavu.

Kao 19-godišnjakinja je u vezi s glumcem Sergiom Mayerom dobila sina Sergia. Zanimljivo je kako se povijest ponovila, pa je njezin sin u istim godinama postao i otac djevojčice Mile. Tako je Barbara sa samo 38 godina postala baka!

Od uloge Ruby se posvetila nešto ozbiljnijim ulogama. Voli pozirati u prirodi, s obožavateljima dijeli te fotografije, a ni svoj privatni život ne skriva. U filmovima još uvijek dobiva uloge fatalnih ljepotica. Ipak, ulogu koja joj je donijela svjetsku slavu kao Ruby nikada nije ponovila, piše Kurir.

Po djedu je japanskog porijekla, a po majci Urugvajka. Karijeru je započela kao model, a uloga slavne Ruby donijela joj je nagradu za najbolju žensku ulogu časopisa "TV Novele" za 2004/05. godina.

image

Youtube screenshot

Na vrhuncu slave, 2007. godine, dijagnosticiran joj je rak dojke, a njezina borba za ozdravljenje rezultirala je uspjehom.

-Ova serija mi je donijela popularnost kakvu nisam mogla ni zamisliti i sve ono što većina ljudi smatra srećom. Bila sam popularna, uspješna i dobro plaćena. Ipak, nisam se htjela vezati samo za jedan projekt. Željela sam probati nešto novo, kazala je jednom prilikom poznato tv lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 08:21