StoryEditorOCM
TV&Realityviola boje mora

Predivni kadrovi Palerma, dobro skrivene tajne i ljubavna priča! Na RTL stiže popularna talijanska serija

Piše Scena SD
10. lipnja 2024. - 18:25

Od 17. lipnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 na RTL-u gledatelji će moći uživati u talijanskoj hit-seriji ‘Viola boje mora‘.

Jedan od najomiljenih glumaca Hrvatica, Can Yaman, vraća se na male ekrane u sasvim novoj ulozi. Kemija glavnih likova, ljubavna priča, uzbudljive kriminalističke intrige i posebni talenti glavne junakinje uvući će gledatelje u radnju ove detektivske priče, dok će se prekrasni kadrovi Palerma uklopiti u ljetnu atmosferu koja taman počinje.

U seriji ‘Viola boje mora‘, Viola Vitale, pobjednica natjecanja za Miss Italije i modna novinarka, vraća se iz Pariza u Palermo kako bi pronašla svog oca kojeg nikad nije upoznala. Počinje raditi kao novinarka na kriminalističkoj priči i tako ujedno počinje i njezina suradnja s inspektorom Francescom Demirom (Can Yaman). Za razliku od optimistične Viole koja vjeruje u ljudsku dobrotu, Francesco je ciničan i nepovjerljiv te sklon kršenju pravila. Stoga će Viola i Francesco u početku teško pronalaziti zajednički jezik, ali s vremenom naučit će uspješno surađivati na slučajevima koji otkrivaju tamnu stranu Palerma.

image

Viola boje mora

RTL

Viola također ima poseban dar koji joj pomaže u rješavanju zločina – sinesteziju, koja joj omogućava da ljudske emocije vidi kao boje. Ovo će joj omogućiti da otkrije stvarne i skrivene osjećaje ljudi s kojima se susreće i tako bolje shvati njihove namjere. Ova jedinstvena sposobnost ujedno skriva i tajnu stvarnog razloga njezinog povratka u Palermo.

Uz rješavanje zločina i istraživanja granice znanosti i nadnaravnog, ‘Viola boje mora‘ ujedno donosi priču o ženi koja se pokušava snaći u novom okruženju, dokazati šefici koja u njezine sposobnosti nema povjerenja i steći prijatelje. Odnos Viole i Francesca pun je iskrica od samog upoznavanja – dinamični razgovori uz dozu flerta i šala, razlike u njihovim osobnostima i situacije u kojima se nađu dovode do zanimljivih i često smiješnih scena.

Lik Viole tumači lijepa Francesca Chillemi koja je, baš kao i lik kojeg glumi, svojedobno bila pobjednica natjecanja za Miss Italije. Osim kao Violu, Chillemi su gledatelji zapazili i kao Azzuru Leonardi iz dugovječne talijanske humoristično-kriminalističke serije ‘Neka nam Bog pomogne‘.

image

Viola boje mora

RTL

Ipak, posebna poslastica je Can Yaman, popularni turski glumac, kojeg obožavateljice sigurno pamte i iz serije u kojoj je ostvario svoj prvi glumački uspjeh, ‘Pun mjesec‘, kao i uloge u serijama ‘Sanjalica‘ i ‘Gospodin pogrešni‘. Veliki turski zavodnik i miljenik gledateljica u seriji ‘Viola boje mora‘ glumi karizmatičnog i impulzivnog inspektora Francesca Demira. Yaman se, osim privlačnim izgledom i zavidnom figurom, može pohvaliti i znanjem čak tri strana jezika uz materinji turski, a upravo u ovoj seriji Yaman je ostvario svoju prvu ulogu na talijanskom jeziku i oduševio gledatelje.

Predivni kadrovi Palerma, uzbudljivi kriminalistički slučajevi, tajne koje se kriju u pozadini, kemija među likovima i njihova ljubavna priča te divni Francesca Chillemi i Can Yaman čine ‘Violu boje mora‘ idealnom serijom za opustiti se tijekom vrućih ljetnih večeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 20:18