StoryEditorOCM
TV&RealityOBDUKCIJA

Prijatelj pokojnog Marijana iz showa ‘Ljubav je na selu‘ iznio potresne detalje o njegovom braku s Patty: Platio glavom!

Piše SCENA SD
11. lipnja 2024. - 10:44

Sve je potresla vijest o smrti bivšeg farmera iz showa ‘Ljubav je na selu‘, Marijana Cerovca, a informaciju o tome je potvrdio Zvonko Šantalab, također bivši farmer 13. sezone showa, koji je otkrio i niz potresnih detalja iz života svog prijatelja za Story.

Oni koji su redovito pratili show sjećaju se da se tijekom snimanja showa pojavila Tajlanđanka Naranphat Cerovac Madarat zvana Patty koja je započela vezu s Marijanom. Marijan i Patty su se u showu odmah i vjenčali. Kuma im je bila voditeljica Anita Martinović. Nakon godinu dana od završetka showa Marijan je prodao kuću te se sa suprugom preselio u Tajland. Prema riječima Zvonka, u Tajlandu je Marijan kupio kuću koju je odmah prepisao na suprugu, a njezinoj kćeri iz prijašnjeg braka kupio je u Bangkoku penthouse.

image

Marijan Cerovac i Patty

Screenshot Rtl

Početkom ove godine Marijan se nenadao javio Zvonku i rekao kako je teško bolestan: sumnjalo se na leukemiju.

‘Otkrio mi je da mu je bolnica uzela preko 150 tisuća eura za liječenje i da ne zna kako će dalje. Ja sam ga uputio da ima hrvatsko zdravstveno osiguranje i da se dođe liječiti u Zagreb, rekao je Zvonko.

Kada je Marijan stigao avionom Zvonko je bio šokiran: stjuard je Marijana  iz aviona izveo u invalidskim kolicima. Nakon što se Marijan okrijepio kod Zvonka hitna pomoć ga je odvela na Rebro.

‘Počelo je liječenje, dijagnoza se potvrdila, a osim navedenog, dobio je i koronu koja je zakomplicirala stvar. Bio je na respiratoru… ‘, ispričao je Zvonko. Marijan je prošloga tjedna umro.

image

Marijan Cerovac

Screenshot Rtl

‘Sin je oca dao na obdukciju, tu u Zagrebu, kako bi se u noktima, kostima i kosi vidjeli ima li tragova trovanja. Ako se to utvrdi, ona će biti kazneno gonjena. Lako se dokaže da ona nije imala dolar u džepu i da je sve Marijan plaćao. On je meni priznao da ga je i prevarila. Rekao mi je: ‘Zvonko, bio si u pravu za sve, žao mi je, napravio sam glupost, piše Story.

Što je istina, saznat će se uskoro kada budu svi nalazi obdukcije gotovi.

Patty se oprostila od Marijana na TikToku podijelivši njegove fotografije na kojima je on bolestan, a uputila mu je emotivnu poruku: "Lijepo spavaj dobri prinče. Bit ćeš u mom srcu zauvijek.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 11:05