StoryEditorOCM

Giuliano panelist posljednje epizode ‘Tko to tamo pjeva?‘, natječe se viceprvak Hrvatske u disciplini moto ubrzanja

Piše SCENA SD
30. svibnja 2024. - 08:31

Ovoga petka na rasporedu Nove TV je posljednja epizoda showa ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘. U goste panelistima stiže popularni pjevač Giuliano, koji se, kako kaže, jako dobro zabavio na snimanju. ‘‘Bilo mi je super, zaista jedno zabavno iskustvo. Otkrio sam da nije nimalo jednostavno prepoznati tko zaista dobro pjeva, a tko ne. Baš sam se dobro zabavio zahvaljujući odličnoj ekipi, kao i  natjecatelju i sjajnim tajnim glasovima‘‘, kazao je Giuliano.

image

Natjecatelj Luka Končarević i voditelj Frano Ridjan

Luka Dubroja

Posljednji natjecatelj koji će pokušati osvojiti maksimalan iznos od 5000 eura je Luka Končarević, 36-godišnji viceprvak Hrvatske u disciplini moto ubrzanja. Luku je zaintrigirala prva epizoda showa, pa se odmah nakon druge odlučio prijaviti za sudjelovanje. ‘‘Mislim da je dobra zabava i dobra atmosfera‘‘ navodi Luka, koji je odlučan u namjeri da ide do kraja: ‘‘Idem do kraja, jer dolazim bez ičega!‘‘

image

Tko to malo pjeva?

Luka Dubroja

Luka je voditelj prodaje u autosalonu, pa smatra da jako dobro zna procijeniti ljude. Hoće li mu to poći za rukom i u showu, ostaje za vidjeti. Pred njega će stati devet tajnih glasova: dizajner vjenčanica, voćar, trubačica, glazbena pedagoginja, kumica, povjesničarka umjetnosti, marketinški stručnjak, učiteljica i ronilac, a tko je od njih dobar pjevač, a tko samo glumi – tek ćemo doznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 13:08