StoryEditorOCM
TV&Reality‘nastavljamo dalje‘

Gdje je nestao kandidat iz RTL-ova showa? Produkcija šuti, užarile se društvene mreže: ‘Morao je nešto gadno zeznuti‘

Piše SCENA SD
19. veljače 2024. - 20:42

U posljednjoj epizodi kulinarskog showa ‘Hell’s Kitchen‘ na RTL-u mnogi gledatelji su primijetili kako u showu nema jednog od kandidata. Riječ je o Damiru Glasnoviću s Malog Lošinja, koji je bio dio crvenog tima, a njegov odlazak nije previše detaljno obrazložen, piše Story.

Chef Gretić tek je kratko poručio kuharima na početku emisije: ‘Nema Damira, on više ne pripada ovoj kuhinji i mome timu. Samo ćemo nastaviti dalje’.

Komentari na društvenim mrežama

S obzirom na naprasno napuštanje emisije bez obrazloženja od strane produkcije RTL-a, gledatelji su ubrzo po društvenim mrežama krenuli s pitanjima vezanim za Damirovo napuštanje Hell’s Kitchena.

‘Hoće li nam tko objasniti zašto je lik izašao bez ijedne riječi’, ‘Svi se prave kao da Damir nije ni postojao u emisiji’, ‘Lik je morao nešto gadno zeznuti čim su ga izbrisali iz emisije’, neku su od komentara na službenoj Facebook stranici emisije.

S RTL-a su se još uvijek nisu oglasili o ‘nestalom‘ kandidatu. Redakcija Story-ja je poslala upit RTL-u vezano za Damirov odlazak iz emisije. Na odgovor još čekaju.

Inače, novi show ‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘, redovito pokazuje gledateljima kako izgleda rad u pravom restoranu, sa svim pritiskom, emocijama, svađama, natjecateljskim duhom i vrhunskim delicijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 00:35