StoryEditorOCM
TV&RealityMirela Hunček

Doznajemo zašto je novinarki pozlilo usred javljanja uživo u Dnevniku HRT-a, ovo je kasnije ispričala kolegama...

Piše V. P.
8. listopada 2024. - 22:42

Gledatelji HRT-ovog Dnevnika sinoć su svjedočili nemiloj sceni koja se dogodila u javljanju uživo, odmah na početku emisije. Iz Rijeke se javila HRT-ova novinarka Mirela Hunček koja je govorila o istrazi i nacrtu izvješća o nesreći broda "Lastovo", no u jednom trenutku joj je postalo vidno loše. Počela je zamuckivati i iznenada se srušila pred kamerama.

- Čini se kako je kolegici Mireli koja je izvještavala pozlilo, no kako možemo doznati, ona je sada dobro, rekla je nakon priloga novinarka i urednica Nika Marjanović Zulim nakon što je završio prilog. 

Kako smo doznali na Prisavlju od Mirelinih kolega, novinarka je kasnije svojoj urednici Ireni Hrvatin, urednici centra Rijeka, rekla da joj se samo u jednom trenutku zacrnilo pred očima i da ima nizak tlak. Nikome se nije žalila da joj nije dobro, čak ni snimatelju, prije uključenja u Dnevnik. Cijeli se dan dobro osjećala, doznali smo na HRT-u.

Mirela nije prva kojoj se ovo dogodilo na HRT-u. Prije tri godine pozlilo je novinarki Mirjani Posavac, koja je danas urednica na RTL-u. Dok je intervjuirala Igora Peternela počela je gubiti ravnotežu a onda pala.

image

Mirjana Posavec

RTL

Pamti se i kad se voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska" Zlata Mück Sušec prije više od 10 godina pred kamerama srušila dok je vodila emisiju Školski sat. Tada je bila trudna i pozlilo joj je zbog zagušljivosti. Udarila je glavom u police koje su se nalazile u studiju.

image

Zlata Muck

Lucija Ocko/Cropix

Slične su se situacije događale mnogim voditeljicima i voditeljima na stranim televizijama, od meksičkih do američkih, a u nastavku smo izdvojili neke od tih situacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 07:43