StoryEditorOCM
Šuška seNA MEDENI U HRVATSKU

Zlatko Sokol Marić za ‘Slobodnu‘: ‘Rihanna dolazi četiri puta godišnje, čestitala mi je video pozivom‘

Piše Ivana Prgomet
14. lipnja 2024. - 14:57

Vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić Zlatko Marić javio nam se s Kariba nakon što je javnost jučer doznala da se početkom lipnja oženio sa svojom djevojkom, Kolumbijkom Valentinom Echeverri

Marić i Valentina imali su dvije svadbe. Prvo je bilo u Bogoti odakle je Valentina, nakon čega su privatnim avionom letjeli na Turks i Caicos, gdje se održalo drugo.

- Upoznali smo se baš ovdje na Karibima gdje provodim veći dio godine, a gdje je ona bila sa svojim roditeljima. U vezi smo 17 mjeseci. Trenutačno sam okupiran poslom, nisam sam u poslu, tu su i bivša supruga i sinovi, izmjenjujemo se, tako da ne znam kad ćemo na medeni mjesec, ali pretpostavljam u sedmom mjesecu, svakako u Hrvatskoj - rekao nam je Marić. 

image

Zlatko Marić i Valentina Echeverri

Jl/privatni Album/

Marić na karipskom otočju ima četiri vile s teretanom koje iznajmljuje, a nedavno je otvorio i casino. Procjenjena vrijednost imanja je 50 milijuna dolara. Česti gosti su mu Rihanna, Jennifer Lopez, LeBron James, Nicki Minaj... 
- Rihanna dolazi tu tri do četiri puta godišnje po mjesec dana. Sa svim gostima imamo jedan jako dobar odnos. Rihanna mi se javila video callom da mi čestita na svadbi, da oda počast starom Mariću - našalio se poduzetnik.

Novopečenim supružnicima prvi susjedi na Turksu i Caicosu su Bruce Willis, Keith Richards i Donna Karan.

Vile na karipskom otočju Marić iznajmljuje već godinama, a jedna od njegovih slavnih gošća bila je i Kylie Jenner, koja je ondje proslavila 2016. svoj 19. rođendan o čemu su tad pisali strani i domaći mediji.

image

U vili Lidija boravila je Kyle Jenner

Steve Passmore/

Marić je tad rekao da je jedno od osnovnih načela turističke djelatnosti poštovanje privatnosti svakog gosta, a da je stvar svakog gosta hoće li nešto objaviti na svojoj društvenoj mreži, što je tada napravila najmlađa članica klana Kardashian.

Američka reality zvijezda za sebe je odabrala vilu Lidija, koju je Marić nazvao po prvoj supruzi. Ta vila ima deset spavaćih soba i osam kupaonica. Za vrijeme sedmodnevnog boravka Kylie i njeni gosti, među kojima su bili njena sestra Kendall, reper Tyga, prijateljice Hailey BaldwinBella Hadid bili su u vilama Pearl East i Pearl West.

image

U drugim dvjema vilama boravile je Bella Hadid

Pearlstci.com/

Na raspolaganju Marićevi gosti imaju batlera i kuhara, privatnu plažu, teretanu, tursku kupelj, finsku saunu, dvoranu za masažu, teniske terene, privatne bazena s umjetnim vodopadom... 

Vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić posjed na Turksu i Caicosu počeo je graditi 2009.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 11:33