StoryEditorOCM
Šuška seSVADBENA ZVONA

Nevenka Bečić ženi sina jedinca: ‘Takoreći samo sam ga rodila i odmah se vratila na posao‘. Okupljanje je u Jokeru

Piše Ivana Prgomet
24. rujna 2024. - 13:14

Županijska vijećnica HGS-a Nevenka Bečić, starija sestra bivšeg splitskoga gradonačelnika Željka Keruma, ženi sina. 

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Nevenkin sin jedinac Dalibor Bečić, kojeg je dobila u braku s Daliborom Bečićem kao i dvije kćeri, ženi se sredinom listopada za svoju odabranicu Josipu Jukić. Okupljanje svatova bit će u Jokera, nakon čega je proslava svadbe u jednom restoranu u Solinu.

"Kao četrdesetogodišnjakinju još me pekla savjest da ne provodim dovoljno vremena s obitelji. Nikada neću prežaliti što sam mlađu kćer dala u jaslice kad je imala samo godinu dana, ali nije je imao tko čuvati. A sina sam, takoreći, samo rodila i odmah se vratila na posao", izjavila je Nevenka svojedobno u intervjuu za Gloriju. 

Sin Dalibor danas je stasao u markantnog mladića, završio je Građevinski fakultet, a upućeni kažu da je bio odličan student. Na svadbi se očekuje i Željko Kerum, za kojeg je poznato da je dobar sa svojim nećacima.

image
Tom Dubravec/Cropix

Inače i Kerumov sin, pisali smo u srpnju, zaručio se sa svojom dugogodišnjom djevojkom, zagrebačkom poduzetnicom, koja je potom otvorila beauty salon u Jokeru.

Nevenka o privatnom životu ne voli razgovarati, kad smo je nazvali da kaže koju o tome kako ženi sina jedinca rekla nam je da se pitanjem - "iziritirala".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 13:18