StoryEditorOCM
Šuška seTAJNI KRAH LJUBAVI?

Ivana Kovač prekinula s partnerom Elvirom nakon 18 godina veze? Navodno iselio iz stana u Zagrebu, evo što su nam rekli

Piše Ivana Prgomet
20. lipnja 2024. - 12:40

Ivana Kovač, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, prije nekoliko mjeseci u tajnosti je prekinula dugogodišnju vezu sa sedam godina mlađim partnerom i ocem njihove kćeri, Elvirom Hasanhodžićem. Pjevačica i inženjer radiologije iz Vodica vezu su započeli 2006. godine, a prije šest godina dobili su i dijete.

Jučer smo zvali Ivanu Kovač za izjavu i na pitanje je li istina da su prekinuli kratko je rekla "sve je ok". 

Danas smo nazvali i Elvira koji nam je kratko rekao da su "gluposti da su prekinuli".

No kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Elvir se prije nekoliko mjeseci iselio iz njenog stana u Zagrebu, a za prekid je doznao i Ivanin otac Mišo Kovač kojem se ona pojadala o krahu ljubavi. Prije mjesec dana, kako doznajemo, Ivanu je u Splitu tješila majka Anita Baturina, bivša Miss Jugoslavije i druga supruga Miše Kovača. 

- Oni su u redu. Nema problema - kratko nam je danas rekla Anita Baturina. 

Je li moguće da su Ivana i Elvir u međuvremenu dali novu priliku svojoj ljubavi, pokazat će vrijeme.

Ivana nikad nije krila da joj je uloga majke potpuno promijenila život. Nakon što je postala majka, rekla je da je postala puno čvršća osoba, sigurnija u sebe. Ne zamara se trivijalnostima i više nema drame u njenom životu.

- Majčinstvo je najljepši osjećaj. Kad dođe beba, sve to nekako krene samo od sebe. Ljubav prema djetetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom - rekla je prije nekoliko godina.

image
Biljana Gaurina/Cropix

Ivana i Elvir vezu su započeli 2006. Nakon godinu dana veze Elvir se uselio u njen stan u Zagrebu. Vezu su u početku održavali na daljinu jer Elvir je studirao radiologiju u Rijeci. Kad je završio studij i započeo stažiranje u Zagrebu odlučili su se na zajednički život. 

Ivana je 2007. spominjala i mogućnost braka iako se u konačnici nikad nisu vjenčali. Ivana je smatrala da je zajednički život jedan način "testa" pa ako ga prođu, razmišlljat će i o vjenčanju.

- Sad ćemo se tek zapravo upoznati. Želim obitelj i djecu, ali ne razmišljam još o tome. Naravno, svadba će biti romantična i tata Mišo morat će pjevati! - rekla je Ivana 2007. godine.

Kad je bila trudna četiri mjeseca Ivana je govorila da joj svadba nije prioritet.

‘Najbitnije je da nam dijete bude zdravo. Da taj stres probam staviti sa strane jer to naravno nije dobro ni za mene ni za dijete‘, rekla je 2017. bivša pjevačica grupe Magazin.

Nebrojeno puta hvalila je Elvira da se izvrsno snašao u ulozi roditelja. Prije šest godina izjavila je kako se nikada nije zamišljala u vjenčanici, ali da ona i Elvir planiraju uskoro ozakoniti svoju vezu.

Ivana je u nekoliko navrata rekla da se izvrsno slažu unatoč razlici u godinama. Nerijetko je govorila kako vjeruje u emocije, zaljubljenost i ljubav. Kad je rodila rekla je da je to dodatno učvrstilo njihov odnos.

- Zbližilo nas je. Ne možeš ostati ravnodušan na takvu promjenu u životu. Elvira moram pohvaliti, jer se odlično snašao u ulozi oca. U početku nisam mogla doći do djeteta od njega! - govorila je Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 12:46