StoryEditorOCM
ShowbizTROSATNI KONCERT

Zvjezdana noć na Sustipanu: jedan od posljednjih koncerta Magazina s Andreom Šušnjarom, večer otvara Danijela Martinović

Piše Marina Knežević Petković
2. kolovoza 2024. - 21:12

Ovo ljeto, Sustipan je postao središnje mjesto za nezaboravne glazbene večeri, ugostivši neka od najpoznatijih imena hrvatske estrade. Publika je uživala u vrhunskim koncertima i jedinstvenoj atmosferi ovog povijesnog lokaliteta a večeras će se na toj istoj pozornici dogoditi još jedan vrhunac ljetne koncertne sezone – trosatni glazbeni spektakl u izvedbi Danijele Martinović, bivše pjevačice ove legendarne splitske grupe i grupe Magazin. Publika će imati jedinstvenu priliku uživati u hitovima koji su obilježili domaću glazbenu scenu posljednjih nekoliko desetljeća.

Grupa Magazin, poznata po svojim nezaboravnim baladama i energičnim hitovima, uvijek privlači veliki broj obožavatelja. Njihovi nastupi su sinonim za dobru zabavu, a večeras ćemo moći uživati u pjesmama koje su generacije pjevušile, od "Put putujem", “ Kokolo”, “ Sve bi seke ljubile mornare “, "Ginem" i mnoge druge. Bit će to prava glazbena poslastica za sve one koji su odrasli uz njihove hitove, ali i za nove generacije koje tek otkrivaju ovu glazbenu ostavštinu.

Za obožavatelje Magazina, ovo će biti posebno emotivan koncert jer je najavljeno da će Andrea Šušnjara, dugogodišnja pjevačica grupe, napustiti bend u rujnu i započeti solo karijeru. Ovo je jedan od posljednjih nastupa grupe s Andreom Šušnjarom, što čini večerašnji događaj posebnim i nezaboravnim. 

Večer će započeti nastupom Danijele Martinović, koja je bila pjevačica Magazina od 1991. do 1996. godine, ostavljajući neizbrisiv trag u povijesti benda svojim glasom i karizmom. Njezin povratak na pozornicu Sustipana podsjetit će mnoge na zlatne godine Magazina i oduševiti publiku starim favoritima, ali isto tako i njenim solističkim hitovima poput: "Sve što srce poželi", "Da je slađe zaspati", "Zovem te ja", "Neka mi ne svane", "Dobro je", "Pleši sa mnom", "Ovako ne mogu dalje", "Brodolom" i mnoge druge. 

image
Marina Knežević Petković

Nakon Danijelinog nastupa, grupa Magazin će preuzeti pozornicu, donoseći svoje najpoznatije pjesme i stvarajući nezaboravne glazbene trenutke. Andrea Šušnjara, koja je s grupom od 2010. godine, izvest će, sigurni smo, svoje najveće hitove: "Sijamski blizanci”,  "Kemija”,  "Još se ne bi udala”, "Luzer”, "Maslačak",  "Jutro nakon", "Muško bez karaktera",  "Dušu nemaš da me na njoj nosiš" i druge.

Ova večer bit će prilika da se prisjetimo svih tih sjajnih pjesama koje su obilježile mnoge generacije. Sustipan, sa svojim prekrasnim pogledom na more i jedinstvenim ambijentom, pruža savršenu pozadinu za ovakve događaje. Ljetne noći na ovom mjestu dobijaju poseban šarm, a publika uvijek odlazi s osmijehom na licu, noseći uspomene koje će dugo pamtiti.  Večeras će se takoder  ispisati nova stranica glazbene povijesti na ovom čarobnom mjestu, a Andrea Šušnjara i grupa Magazin obećavaju nezaboravnu večer punu emocija, glazbe i ljetne čarolije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 19:54