StoryEditorOCM
ShowbizJENNIFER GARNER

Zvijezda poznata po ulozi superheroine zaglavila u liftu sat vremena: ‘Dobro bi mi došao neki superjunak da me izbavi‘

Piše Marko Njegić
2. kolovoza 2024. - 06:22

Tijekom posjeta "Comic-Conu" u San Diegu hollywoodska zvijezda Jennifer Garner zaglavila je u dizalu više od sat vremena. Garner je otkrila da je doživjela tu nezgodu i ovjekovječila je videom koji je podijelila  na svom Instagramu. 

Glumica koja je utjelovila superheroinu Elektru našalila se da bi joj u tom trenutku dobro došao neki superjunak da je izbavi i pokazala kako ima dobar smisao za humor.

“Dobro bi mi došao Wolverine, dobro bi mi došao Deadpool. Dobro bi mi došao netko", kazala je je Garner, a ona i njezin tim sjeli su na pod lifta nakon 35 minuta stajanja.

"Mislim da sam čula u jednoj epizodi serije ‘U uredu‘ ili ‘Brooklyn 99‘ ili tako nešto da bi trebali sjediti, pa sjedimo."

Vatrogasci su stigli točno sat vremena i 11 minuta kasnije te izbavili "zaglavljenu" glumicu i njezin tim iz lifta tako da je uspjela prisustvovati panelu Marvelova blockbustera "Deadpool & Wolverine" na "Comic-Conu".

Zašto je Garner sudjelovala baš na tom panelu? Ako još niste pogledali film, preskočite sljedeće retke zbog "spoilera", premda ste dosad možda mogli već čuti za ovo što slijedi.

image
Matt Winkelmeyer/Getty Images Via Afp

Naime, u spektaklu "Deadpool i Wolverine" Garner reprizira ulogu superheroine iz "Daredevila" i "Elektre", što je bila dobro čuvana tajna do 24. srpnja i pretpremijere filma koji je superjunake iz blockbustera u produkciji 20th Century Foxa vratio na velike ekrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 23:33