StoryEditorOCM
ShowbizEddie Murphy

Zvijezda ‘Policajca s Beverly Hillsa‘ oženio je dugogodišnju djevojku na Karibima, vjenčanica je oduševila sve

Piše SCENA SD
13. srpnja 2024. - 17:21
Paige Butcher i Eddie Murphy snimljeni u studenome 2023. godineDave Bedrosian/instar Images/profimedia/Dave Bedrosian/instar Images/profimedia

Hollywoodski glumac Eddie Murphy (63) i australska manekenka Paige Butcher (44) službeno su zaručeni od 2018. godine. Sada su se njih dvoje konačno usudili napraviti korak ispred oltara. Časopis People objavio ekskluzivne slike vjenčanja.

Prema časopisu, njih dvoje su se vjenčali 9. srpnja na britanskom prekomorskom teritoriju Angvila na Karibima na maloj, privatnoj ceremoniji. Tamo su bili samo obitelj i najbliži prijatelji. Paige je nosila vjenčanicu brenda Mira Zwillinger obrubljenu čipkom, a Eddie je imao bijelo odijelo.

Vjenčanicu pogledajte OVDJE.

image

Paige Butcher i Eddie Murphy 

Leon Bennett/Getty Images Via Afp

Njih dvoje su zajedno od 2012. godine, a prvo zajedničko dijete, kćer Izzy Oona (8), dobili su 2016. godine. Dva mjeseca nakon zaruka, par je krajem 2018. dočekao drugo dijete, sina Maxa Charlesa (5).

Za Murphyja je to već drugi brak i treća svadbena proslava: Od 1993. do 2006. bio je u braku s Nicole Murphy (56), njih dvoje zajedno imaju petero djece. Također je proslavio ceremoniju vjenčanja s filmskom producenticom Tracey Edmonds (57) 2008. godine na malom privatnom otoku kod Bora Bore. Međutim, njih dvoje su se rastali samo nekoliko dana kasnije, zbog čega brak nikada nije službeno registriran.

image

Paige Butcher i Eddie Murphy 

Valerie Macon/Afp

Ukupno, zvijezda "Policajac s Beverly Hillsa" otac je desetero djece. Iz veze s bivšom Spice Girl Melanie B (49), na primjer, dolazi još jedna kći.

S druge strane, za Paige Butcher to je prvi brak. Rijetko je govorila o svojoj vezi s Eddiejem u intervjuima. Međutim, prije nekoliko tjedana rekla je za časopis People: "Lud je za svojom djecom i obitelji. On je obiteljski čovjek u srcu."

image

"Policajac s Beverly Hillsa 3" (1994.)

Paramount Pictures (presents)// Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:53