StoryEditorOCM
ShowbizTHAINA FIELDS (24)

Zvijezda filmova za odrasle pronađena mrtva nakon što je iznijela tvrdnje o seksualnom zlostavljanju

Piše SCENA SD
9. siječnja 2024. - 17:07

Zvijezda filmova za odrasle Thaina Fields (24), također poznata kao Abigail, pronađena je mrtva u svom domu, javljaju peruanski mediji.

Fields je bila jedna od najpoznatijih filmskih zvijezda za odrasle u Peruu. Njezina produkcijska kuća Milky Perú, kao i kolegica filmska zvijezda i bliska prijateljica Alejandra Sweet, potvrdili su vijest lokalnim medijima.

"Ne možemo vjerovati, odbijamo biti bez tebe, željeli bismo te vidjeti još jednom. Nadamo se da će nas netko probuditi iz ovog lošeg sna, uvijek ćeš biti u našim srcima", stoji u priopćenju njezine producentske kuće, piše El Popularu.

Prema južnoameričkim medijima, prije osam mjeseci Thaina Fields je izjavila da je pretrpila "seksualno uznemiravanje i zlostavljanje" na poslu.

Kako se doznaje, situacija je još uvijek pod istragom policije.

Taini je umrla samo nekoliko tjedana nakon smrti Sophie Anderson (29. studenoga), britanske porno zvijezde čiji je život također bio obilježen zlostavljanjem ovog tipa. Anderson (36) je umrla samo nekoliko tjedana nakon što je preminuo njezin dečko, bivši nogometaš Olivera Speddinga (34). Uzrok smrti ni za jedno od njih još nije objavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 01:13