StoryEditorOCM
ShowbizSeann William Scott

Zvijezda ‘Američke pite‘ podnijela zahtjev za razvod nakon 4 godine braka, imao je bračni ugovor pa će sve biti lakše

Piše SCENA SD
15. veljače 2024. - 13:15

Seann William Scott (47) želi razvod. Kako piše časopis People, pozivajući se na sudske dokumente, američki glumac naveo je "nepomirljive razlike" kao razlog razvoda. Prema dokumentima, zvijezda "Američke pite" i njegova supruga Olivia, već su se rastali u listopadu prošle godine. Papiri za razvod navodno su podneseni u Los Angelesu ranije ovog tjedna, piše "Page Six".

image

"American Pie 4" - 2012. (Seann William Scott)

Universal Pictures/Practical P/Collection Christophel Via Afp

Scott bi trebao podnijeti zahtjev za zajedničko skrbništvo nad kćeri Frankie Rose (3), koja je rođena u lipnju 2020. U dokumentima se također navodi da se uzdržavanje supružnika "plaća tuženiku u skladu s uvjetima bračnog ugovora stranaka". Glumac i dizajnerica interijera Olivia Korenberg vjenčali su se u rujnu 2019.

U podnescima o razvodu bilježe se razne osobne stvari, uključujući "razni nakit i druge osobne stvari" koje su u zajedničkom vlasništvu. Bez obzira na to, tvrdi se da su svi prihodi i štednja koji su došli prije, tijekom i nakon braka, a nakon njihovog razdvajanja, isključivo njegovi. U skladu s njihovim bračnim ugovorom, sva preostala imovina ili dugovi dijele se prema njegovim uvjetima.

U "Američkoj piti" (1999.) i njezinim nastavcima "American Pie 2" (2001.), "American Pie 3" (2003.) i "American Pie 4" (2012.), Seann William Scott portretirao je miljenika publike Stevea Stiflera. Kultna tinejdžerska komedija zaradila je više od 235 milijuna američkih dolara (oko 219 milijuna eura) širom svijeta i pomogla Scottu da postane poznat.

image

"American pie the wedding" - 2003. (Seann William Scott i Jason Biggs)

Universal Pictures/Zide Perry/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 18:54