StoryEditorOCM
ShowbizShannen Doherty

Zvijezda 90-ih tuži bivšeg i traži uzdržavanje: ‘Na ljubavnicu trošio novac za liječenje, išao u draguljarnice, Gucci...

Piše B.L./JL
20. lipnja 2024. - 09:55

Shannen Doherty, zvijezda kultne serije "Beverly Hill 90210", kritizirala je potrošačke navike bivšeg supruga Kurta Iswarienka u novom zahtjevu za uzdržavanje supružnika. Naime, 53-godišnja glumica podnijela je dokumentaciju u Los Angelesu u petak, 14. lipnja, piše US Magazine, a prenosi Jutarnji.

U spomenutim dokumentima, glumica traži 15.343 dolara mjesečne potpore, "retroaktivno do 1. lipnja 2024. godine".

Također je zatražila da 49-godišnji fotograf iznosom od 9100 dolara pokrije njene pravne troškove, piše Daily Mail.

- Zbog svojih zdravstvenih problema, uglavnom nisam mogla raditi i nisam imala izgleda za buduće zaposlenje. Danas je gotovo sav prihod koji zaradim nastao od poslova koje sam radila još prije braka - napisala je.

Istaknula je kako većina spomenutih prihoda dolazi od emitiranja serije "Čarobnice", koja je emitirana od 1998. do 2006. godine, no naglašava kako to neće dugo trajati.

image
/Photo12 Via Afp

- Nedavno sam saznala da se "Čarobnice" više neće emitirati ni na jednoj većoj platformi za streaming nakon 30. lipnja 2024. Stoga, moji će se budući prihodi dramatično smanjiti - dodala je.

Što se tiče dodatnih informacija oko financijske situacije nekadašnje televizijske zvijezde, ova 53-godišnjakinja nije radila, odnosno, snimala od 2022. godine. Shannen vjeruje da njezin bivši suprug, za kojeg je bila udana od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njene medicinske troškove.

- Dok sam ja bila nesposobna raditi, gomilali su se medicinske troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno letio, trošio tisuće dolara po toplicama, draguljarnicama, kupovao brendove poput Guccija i trošio novac na letove svoje "agentice", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava s kojima bi me uzdržavao - tvrdi Doherty.

Dodatno, naglasila je da je Iswarienkova agentica, Collier Grimm, također "njegova romantična partnerica".

- Iako su Kurtovi prihodi znatno veći od mojih, on nije izvršio nikakva plaćanja povodom uzdržavanja supružnika i nije platio nikakve doprinose mojim odvjetnicima ili otplatio računovodstvene naknade - piše Shannen.

image
Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Također je istaknula da Iswarienko nije dostavio potrebne dokumente za procjenu njegove "mogućnosti zarade, imovine i prihoda". Iz tog razloga je ova holivudska veteranka zatražila još 11.800 dolara od Iswarienka za naknade koje je, kako kaže, platila "nastojeći dobiti Kurtove potpune odgovore".

- Potpuno mi je jasno da Kurt namjerno odgađa nagodbu u nadi da neću preživjeti brakorazvodnu parnicu - zaključila je.

Inače, Shannen tvrdi da je otkrila kako je njezin suprug imao aferu baš prije nego što je ona trebala ići na operaciju tumora na mozgu. U premijernoj epizodi svog podcasta "Let‘s Be Clear” prisjetila se kako se nosila s razvodom od Kurta Iswarienka dok se istovremeno borila s rakom u četvrtom stadiju početkom ove godine.

- Na operaciju sam išla rano ujutro i to nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu koja je trajala dvije godine - rekla je. Iako glumica priznaje da je Iswarienko "želio” biti uz nju, na kraju je odlučila da "ne bi to mogla podnijeti".

Podsjećamo, Doherty je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, a dvije godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Međutim, rak joj se vratio 2019. i napredovao do četvrtog stadija šireći se na mozak.

Prije braka s Iswarienkom, bila je u braku s Ashleyjem Hamiltonom od 1993. do 1994. i Rickom Salomonom od 2002. do 2003.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 20:58