StoryEditorOCM
ShowbizOPET I OPET

Život Georgea Clooneyja i njegove supruge Amal nije lak: ‘Ima pet ili šest njih koji jednostavno nikada ne odustaju‘

Piše SCENA SD
15. kolovoza 2024. - 07:59

George Clooney (63) i Amal (46) su ponosni roditelji sedmogodišnjih blizanaca Elle i Alexandera. No, koliko god se njihovi životi činili glamuroznima, obitelj je suočena s ozbiljnim prijetnjama, o kojima se George Clooney nedavno otvoreno osvrnuo u intervjuu za "GQ", prema časopisu "Hello".

image

Amal Clooney i George Clooney

Michael Tran/Afp

"Bavimo se vrlo ozbiljnim temama i imamo posla s vrlo lošim ljudima", objasnila je holivudska zvijezda, koja inače drži po strani svoj privatni život. Ali kada je riječ o sigurnosti njegove djece, George Clooney se ne šali. "Ne želimo da kruže fotografije naše djece. Zato se moramo truditi da naš život ne izlazi u javnost, a to je, kao što možete zamisliti, teško."

image

George Clooney i Amal Clooney

Frederic J. Brown/Afp

Ipak, upravo se zbog toga čini da je interes za njihov život još veći. "Mnogo je ljudi – čak i onih vrlo slavnih – koji uspijevaju voditi normalan život, hodati ulicama New Yorka bez progona", objasnio je George Clooney, gotovo pomalo depresivan. Ali on i njegova supruga Amal nikada nisu uspjeli. "Ima, ne znam, pet ili šest njih koji jednostavno nikada ne odustaju. I nikada nije bilo: ‘Hej, prošećimo Central Parkom bez uznemiravanja.‘ To se jednostavno još nije dogodilo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 17:27