StoryEditorOCM
ShowbizGospin Dolac

Zečić prije koncerta: ‘Osjećam se kao na utakmici‘; stigao i Anušić: ‘Svaka Thompsonova pjesma je poruka Hrvatima‘

Piše Josipa Rimac Vlajčić, Petar Čikeš
6. kolovoza 2024. - 20:57

Koncert u Imotskom, iako još nije započeo, napunio je publikom, Imoćanima i gostima cijeli Gospin Dolac. Pjevaju se hitovi hrvatskih izvođača, a na terenu nisu zabilježeni nikakvi neredi. Jedan od glavnih aktera današnjeg koncerta Dražen Zečić rekao nam je kako je spreman za sve što ga večeras očekuje:

- U Imotskom sam zadnji put nastupao prije desetak godina. Uzbuđen sam što sam večeras ovdje, a osjećam se kao na utakmici – jedva čekam da počne i da se popenjem na binu pa ćete sve vidjeti!

image

Luka Kolovrat

Josipa Rimac Vlajčić

Direktor TZ Imota, Luka Kolovrat kojeg smo također sreli na koncertu nije krio zadovoljstvo organizacijom što je dodatno povezao i sa svojim resorom:

- Ovaj koncert je samo dodatno učvrstio imotsku poziciju hit destinacije. Sve su smještajni kapaciteti popunjeni već danima, ovaj koncert je samo šlag na ionako uspješnoj promociji Imotskog. Samo neka sve prođe u redu večeras i za dva dana, a uvjeren sam da ćemo se pokazati i dokazati kao pravi domaćini. Thompson još uvijek nije stigao na stadion, a njegov dolazak se među Imoćanima s velikim zadovoljstvom iščekuje.

image

Ivan Anušić

Jakov Prkic/Cropix

Na koncertu smo zatekli i ministra obrane Ivana Anušića.

- Ovdje sam jer volim glazbu, a Thompson mi je najdraži. Zadnja pjesma mu je odlična. Ali, svaka njegova pjesma je poruka Hrvatima što su činili kroz povijest, kakva nam je sadašnjost, i što nam je činiti u budućnosti - rekao nam je ministar Anušić. 

Ministar Erlić takodjer je viđen na koncert u Gospinom docu na koji je došao obiteljski.

- Ovo je predivan događaj, veliki izljev domoljublja i jako sam sretan što sam večeras dio ovoga. Sam ulaz na stadion i sami pogled je zaista spektakularan, atmosfera zadivljujuća.

image

Ministar Erlić
 

Josipa Rimac Vlajčić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 07:22