StoryEditorOCM
Showbizzašto visi?!

Zbog domaćeg pjevača u centru Zagreba okretale se glave, nikome nije bilo jasno što to radi. Evo o čemu je riječ

Piše Scena SD
20. listopada 2024. - 19:03

- Ma što to on izvodi?!, zapitali su se prolaznici kada su vidjeli kako poznati pjevač novije generacije visi s prečke u Bogovićevoj ulici. Alen je bio u društvu Mira Čabraje, glumca i voditelja popularne emisije "Špica" koja se drugu godinu zaredom emitira na Drugom programu Hrvatskog radija te plasira i na društvene mreže. 

image

Miro Čabraja i Alen Đuras

Josip Moler/Cropix

– Svake subote ugostim minimalno troje gostiju. Uglavnom su to slavni i poznati Hrvati. Glumci, pjevači, influenceri, ali i oni manje poznati čije su priče hvalevrijedne. Gotovo dva sata zabavnog programa, u kojemu osim razgovora, zagrijemo atmosferu raznim igrama i izazovima. Meni jedno od dražih gostovanja je dječak s Downovim sindromom, Roko Boduljak, koji je ove godine osvojio zlato u para teakwondou u Meksiku. Kroz dva sata programa bude tu puno zanimljivog sadržaja, biramo najbulldog frajera i frajericu, pratimo trendove i stvaramo iste. Uključio sam svakako i špicu, ljude koji su svakodnevno u centru grada Zagreba! Bitno mi je znati što i oni misle na određene teme. Meni ovo nije prvi angažman po pitanju TV/radio vođenja. Radio sam jednu emisiju za djecu na RTL-u prije nekoliko godina, tako da sam se sad samo morao na neki način vratiti u ulogu voditelja, koja mi je uvijek bila jako draga. Iskustvo rada u kazalištu je zasigurno pripomoglo kad je u pitanju sama priprema. Djeca su definitivno najteža i najiskrenija publika, kad se šest dugih godina bavite upravo tom publikom, sve ostalo je lako, rekao je Čabraja prošle godine za Slobodnu Dalmaciju, a svi oni koji njegovu emisiju prate, dobro znaju da je ove godine u nju ubacio i jedan izazov. 

Naime, tko izdrži 100 sekundi na prečki bez da nogama dodiruje pod, dobiva poklon paket njihovog sponzora. 

Izazovu su se već pridružili mnogi, a s njima očito i popularni Alen Đuras kojem se na Špici pridružila i zaručnica Ana Klaudija Štilinović. 

image

Ana-Klaudija Štilinović
 

Josip Moler/Cropix
image

Ana-Klaudija Štilinović

Josip Moler/Cropix
image

Ana-Klaudija Štilinović

Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 19:04