StoryEditorOCM
Showbiz‘Ko prvi, njegovo!‘

Vatrena Sinjanka kojoj je oduzet Grand Prix sa šibenskih Šansona ima poruku za Mladena Grdovića! Evo što želi od njega

Piše SCENA SD
28. kolovoza 2024. - 19:32

Sinjanka Duška Brčić Šušak, koju tv publika poznaje i kao natjecateljicu showa The Voice Hrvatska, kao što se zna, bila je proglašena pobjednicom šibenskih Večeri dalmatinske šansone, da bi sutradan uslijedio šok: nagrada joj je oduzeta i dodijeljena Mladenu Grdoviću!

Novinaru Nove TV, Davoru Gariću, Duška je ispričala kako je sve to podnijela.

‘‘Prvo sam bila malo u šoku kad su me nazvali, ali poslije sam se šalila na tu temu, jer nam to jedino preostaje! Po ekipi Nova TV, koja je došla u Sinj, poslala sam nagradu natrag Tommi Mischell, direktorici i organizatorici festivala, jer su oni ionako išli do nje.

Rekla sam im: Ponesite to molim vas, da se sad ne zezamo sa poštama i ekspresom, bolje da vi to odnesete u moje ime‘‘, ispričala je Duška Brčić Šušak. 

Organizatori su objasnili da je došlo do pogreške pri objavi imena pobjednika, a pjevačica nije dugo dvojila vratiti nagradu ili ne.

"Nazvala me je sutradan oko 12 sati organizatorica Tommi Mischell i javila da se dogodilo nešto s QR kodovima, da su zamijenili ili krivo prebrojali glasove i ja sam odmah rekla: ‘Naravno da istinu morate reći!‘‘, nije to uopće bilo upitno. Ali evo ispalo je zapravo super. Meni je ispalo dobro. Mi se sad baš zezamo, prijateljice i ja, kako su me pune novine, ekipa govori: ‘Strah me otvorit frižider da ti ne izletiš!‘‘ smije se Duška. 

Nagrada je ipak uručena Mladenu Grdoviću, a Duška ima plan za njih dvoje.

‘Ko prvi, njegovo!‘

‘‘Nismo se čuli ja i gospodin Mladen. Ja sam njemu čestitala, evo sad ovim putem mu čestitam ponovno, ipak je on ikona naše dalmatinske pisme. Ja sam rekla u intervjuu, eto ako Bog da, on i ja ćemo imat duet dogodine, ‘‘Ko prvi, njegovo!‘‘. Pa vidjet ćemo, nije ništa odgovorio, ali sigurna sam da je on to pročitao, a možda i odgovori, tko zna, rukavica je bačena...‘‘, šali se Duška. 

Duška je osvojila i nagradu za najbolju interpretaciju, a svojim nastupom u Šibeniku itekako je zadovoljna.

‘‘Ja sam stvarno uživala i mislim da sam dosad najbolje i otpjevala svoju baladu ‘‘Za njega‘‘, ponosna sam. Dala sam svojoj prijateljici Ivani Cvrlje u zadatak da mi sašije haljinu i haljina je došla pola sata prije nastupa! Tako da je bilo sve nekako na paniku, ali meni inače, kad se stvari dogode spontano, to ispadne uvijek najbolje.


Ja se nisam ni pripremala za Šibenik nešto posebno, niti upjevavala, ja sam samo izašla na pozornicu i sebi rekla: ‘‘Duška, ovo je tvojih 5 minuta‘! A bome nije bilo pet, nego je prošlo evo koliko već dana od Šibenika i još traje!‘‘, zabavlja je to. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 22:04