StoryEditorOCM
Showbizknoll doll

Vatrena navijačica pokazala obline u izazovnom crnom korzetu: nitko nije mogao skinuti oči s nje u klubu na Ibizi

Piše L.B./JL
24. srpnja 2024. - 14:17

Atraktivna Ivana Knoll, poznata i kao "najvatrenija navijačica" hrvatske nogometne reprezentacije, često objavljuje provokativne i izazovne fotografije za svoje mnogobrojne pratitelje, no sada je snimkom u zrcalu otkrila jedno od svojih najupečatljivijih izdanja.

Seksepilna Knoll Doll objavila je nekoliko fotografija i snimki iz noćnog kluba na Ibizi, a nitko nije mogao skinuti oči s nje nakon što se pojavila u crnom, oskudnom korzetu koji joj je istaknuo grudi. Nadalje, podijelila je nekoliko snimki kako se zabavlja uz DJ-a Marca Carolu te pozira s njim za fotografije, piše Jutarnji.

image

Izazovno izdanje Ivane Knoll

Screenshot/instagram/

Nakon što je izgradila solidnu bazu obožavatelja prateći hrvatsku nogometnu reprezentaciju, sada se upustila u glazbene vode. Nedavno je započela svoju prvu ljetnu turneju. Krenula je nastupom u Njemačkoj tijekom Europskog prvenstva, a potom je stigla i u Split na Ultra Music Festival. Publiku je zabavila svojim setom, a u Splitu se također družila s poznatim zvijezdama. Tako je Ivana upoznala slavnog DJ Snakea.

Doduše, nedavno se družila s još jednim DJ-em, i to Davidom Guettom. Knoll je podijelila fotografiju iz poznatog kluba na Ibizi sa slavnim DJ-em kojeg je u opisu nazvala "legendom".

image

S Marcom Carolom

Screenshot/instagram/

- Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija.

Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend, postala najpraćeniji influencer u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-iranje, rekla je Ivana povodom nastupa na Ultra Music Festivalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 17:02