StoryEditorOCM
ShowbizRyan Reynolds

Uspješni glumac, producent ali i neodoljivi šarmer: Ljubio je slavne glumice Hollywooda; Scarlet, Charlize, Sandru

Piše MOZAIK SD
22. listopada 2024. - 10:56
Kanadski glumac i producent, Ryan Reynolds, poznat ne samo po svojim uspješnim filmskim ulogama, već i zbog svoga šarma, duhovitosti, spontanosti ali i prizemljenog stava prema slavi, uskoro će napuniti 48 godinaCharly Triballeau/Afp

Kanadski glumac i producent, Ryan Reynolds, poznat ne samo po svojim uspješnim filmskim ulogama, već i zbog svoga šarma, duhovitosti, spontanosti ali i prizemljenog stava prema slavi, uskoro će napuniti 48 godina. Međutim, ono što je često zanimalo i privlačilo pažnju medija, je njegov ljubavni život i duga lista slavnih žena s kojima je Ryan bio u vezi.

Brak s Blake Lively

Par ima četvero djece, sretni su i zaljubljeni, a tako je sve i počelo. Ryan i Blake Lively, koja je od njega starija 11 godina,  susreli su se prvi put na snimanju filma ‘Green Lantern‘ 2010. godine u kojem su tumačili glavne uloge. U to su vrijeme oboje bili u vezama s drugim ljudima, Ryan je bio u braku s glumicom Scarlett Johansson, a Blake je bila u vezi s Penn Badgley, svojim kolegom iz ‘Tračerice‘. 

image
Charly Triballeau/Afp
image

Blake Lively i Ryan Reynolds

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Nakon što je snimanje završilo, njihovo je prijateljstvo ostalo čvrsto, ali ništa romantično između njih dvoje nije se događalo sve do kasne 2011., kada su oboje bili slobodni. Ryan i Blake su prvi put izašli na spoj, ali oboje su bili s drugim ljudima. Kako Ryan kasnije opisuje, bilo je smiješno jer je kemija između njega i Blake bila očit , iako su bili u vezama s drugim ljudima. Nedugo nakon toga počeli su se pojavljivati ​​kao par, prenosi Stil.  

image

Ryan Reynolds i Blake Lively

Beautifulsignatureig/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Beautifulsignatureig/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Blake Lively.

Justin Tallis/Afp

Ryan i Blake vjenčali su se devetog rujna 2012. na tajnoj ceremoniji u Južnoj Karolini. Njihovo vjenčanje bilo je intimno, uz samo nekoliko bliskih prijatelja i članova obitelji. Godinama kasnije priznali su da su svoje vjenčanje držali u tajnosti kako bi izbjegli medijsku pozornost i svoj privatni život sačuvali od očiju javnosti . Ali prije Blake, Ryan je izlazio s mnogo žena...

image
Photo Image Press/zuma Press/profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia

Brak sa Scarlett Johansson

Scarlett i Ryan bili su u braku dvije godine, a ispostavilo se da je do razlaza došlo zbog nedostatka zrelosti u to vrijeme i, jednostavno, lošeg trenutka.

- Kada sam se prvi put udala, imala sam 23 godine. Nisam razumjela brak. Previše sam ga romantizirala u glavi, čini mi se, rekla je Johansson za Vanity Fair. Par se vjenčao 2008. godine, a razveo 2010. godine. U trenutku razvoda oboje su izjavili za javnost:

image

Ryan Reynolds, slavni glumac i producent

Anthony Wallace/Afp

- Nakon dugog i pažljivog razmatranja, odlučili smo okončati naš brak. Ušli smo u vezu s ljubavlju, a napuštamo je s ljubavlju i dobrotom. Scarlett je Cosmopolitanu jednom rekla još jedan razlog svog razvoda od Reynoldsa.

- Kada ste u vezi s drugim glumcem, to je vrlo izazovno. Mora postojati puno razumijevanja kada je u pitanju vaše vrijeme i kako ga dijelite, pogotovo kada su obje karijere u uzlaznoj putanji. I kada jedna osoba je uspješnija od drugoga, a to je izazov, stvari postaju konkurentne, rekla je glumica. No, čini se kako su nakon razvoda to iskustvo s novim partnerima uspjeli iskoristiti u dobru svrhu.

image

Scarlett Johansson

Charly Triballeau/Afp

Charlize Theron

Iako nikada nije potvrđeno, kružile su glasine da su Ryan Reynolds i Charlize Theron imali kratku romantičnu vezu sredinom 2011. godine . Navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a nagađalo se da su u tajnoj vezi nekoliko mjeseci . Međutim, romansa o kojoj se šuškalo propala je čim je započela, a izvori tvrde da njih dvoje nikada nisu postali ozbiljni te da je to bila više ležerna veza nego bilo što drugo.

image

Charlize Theron

Julien De Rosa/Afp

Agnes Fisher

Dok je snimao Sigurnu kuću u Južnoj Africi, Ryan Reynolds upoznao je njemačku manekenku Agnes Fischer na setu početkom 2011. Uočeni su kako provode vrijeme zajedno u Cape Townu, a pričalo se da su nakratko hodali . Međutim, čini se da je njihova veza bila kratkog vijeka jer je objavljeno da su se razišli nakon završetka filma.

Sandra Bullock

Nakon što se Sandra Bullock razvela od Jesseja Jamesa, šuškalo se da su ona i Ryan Reynolds 2011. razvili osjećaje jedno prema drugome . Njih su se dvoje upoznali 2009. dok su glumili u filmu ‘Sales‘ i navodno su postali bliski prijatelji. Unatoč glasinama o romansi, obje su strane zanijekale da su išta više od prijatelja, a čini se da njihova veza nikada nije eskalirala dalje od toga, kako piše Stil.

image

Sandra Bullock

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 10:56