StoryEditorOCM
ShowbizU RITMU DJ KOROLOVE

Ultra tek završila, a već ponovno kreće! Pogledajte urnebesne trenutke iz Visa, otkrivamo što partijanere čeka dogodine

Piše SCENA SD
18. srpnja 2024. - 12:42
Ukrajinska senzacija Korolova (lijevo) bila je glavna zvijezda čarobne večeri. U samo godinu dana odsvirala je 60 koncerata u 20 zemaljaDamira Kalajžić

Posljednju etapu ovogodišnje Ultre Europe, koja je ultranaute dovela na tvrđavu Forticu u Visu, obilježio je nastup nevjerojatno talentirane ukrajinske DJ zvijezde Korolove.

S programom Resistance Vis završila je još jedna trodnevna otočka avantura. Vrijeme novog susreta već je potvrđeno i najavljeno, a prve ulaznice već su u prodaji. 

image

Ultra Music Vis

Damira Kalajžić

Christopher James otvorio je zadnju party noć, a njegov je set bio ispunjen emocijama i pravom "resistance" energijom, ispreplićući pritom mnoge elektroničke žanrove.

Da underground glazba u isto vrijeme može biti inspirirajuća i emotivna pokazala je ukrajinska senzacija Korolova, glavna zvijezda ove čarobne večeri, koja je na house i techno sceni eksplodirala impresivnom brzinom. U samo godinu dana odsvirala je 60 koncerata u 20 zemalja, pokupila 4,6 milijuna Spotify streamova te 30 milijuna pregleda na YouTubeu.

image

Ultra Music Vis

Damira Kalajžić

Viška bajka završila je nastupom Ginchyja, iskusnog melodic house i techno DJ-a, uz čiji su ritam svi posjetitelji dočekali svitanje, koje je označilo kraj još jednog ultra putovanja, ali i početak nestrpljivog iščekivanja novog susreta u Hrvatskoj.

Festival ULTRA Europe najavio je, naime, povratak na Park mladeži, a jedanaesto izdanje će se održati od 11. do 13. srpnja 2025. godine. Na službenoj stranici festivala puštene su u prodaju i prve ulaznice i to u ograničenim količinama. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 159 eura, dok je za VIP potrebno izdvojiti 359 eura.

image

Ultra Music Vis

Damira Kalajžić
image

Ultra Music Vis

Damira Kalajžić
image

Ultra Music Vis

Damira Kalajžić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 22:20