StoryEditorOCM
ShowbizBORBA

U talk showu Rob Lowe otkrio koja ga je slavna hollywoodska zvijezda nokautirala: ‘Bilo je previše testosterona‘

Piše SCENA SD
18. srpnja 2024. - 07:31

Rob Lowe oživio je sjećanja na svoje mlade dane - uključujući improvizirani boksački meč s Tomom Cruiseom. Tijekom posjeta "Rich Eisen Showu" Rob je govorio o suradnji s Tomom. Lowe je imao 18 godina kada su oboje glumili u blockbuster filmu "Outcasts". Glumio je Sodapopa Curtisa - člana Greasersa, a Cruise je glumio Stevea Randlea. U filmu glume i Matt Dillon, Patrick Swayze i Diane Lane.

image

Film "Autsajderi"

Filmstills.net/film Stills/profimedia/Filmstills.net/film Stills/profimedia

Loweu tvrdi da su on i Cruise "vježbali i trčali zajedno i puno se družili", ali njegovo omiljeno sjećanje odnosi se na njihovu borbu šakama. "Boksali smo u hodniku hotela u kojem smo odsjeli tijekom snimanja. Bilo je toliko testosterona", rekao je i dodao: "Bili smo 18-godišnjaci zaglavljeni zajedno na jednom mjestu. Imali smo kacige i štitnike za usta, znali smo se boriti." Zatim je glumac rekao da se njegovi mišići ne mogu usporediti s Tomovim. Ipak, zadao mu je snažan udarac. Tom ga je zatim nokautirao. "Oči su mu postale crne, ali to smo voljeli raditi. To dečki rade", rekao je Rob.

image

Tom Cruise i Rob Lowe u filmu "Autsajderi"

Ifa Film/united Archives/profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

O Tomu je govorio i u podcastu Daxa Sheparda, gdje je govorio o audicijama za film. "Svi mi koji smo prošli audiciju u Los Angelesu morali smo ići u New York. Tamo smo otišli, ja, Emilio Estevez i C. Thomas Howell", rekao je i dodao: "Tada sam prvi put bio u hotelu Plaza, a kad je Tom saznao da nam je dodijeljena ista soba, naljutio se." No, Robu nije smetala njegova reakcija. "Nasmijalo me, bilo je vrlo ekstremno", rekao je Rob.

image

Film "Autsajderi"

Pictorial Press Ltd/alamy/alamy/profimedia/Pictorial Press Ltd/alamy/alamy/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 08:25