StoryEditorOCM
ShowbizPOTVRĐENO

Tužan vikend za američku pjevačicu: Mariah Carey oplakuje svoju sestru i majku, obje su umrle u istom danu

Piše SCENA SD
27. kolovoza 2024. - 08:07

U samo jednom danu, američka pjevačica Mariah Carey (55) izgubila je i majku Patriciju i sestru Alison. Mariah je to potvrdila za američki časopis "People". "Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku", objasnila je pjevačica i dodaje: "Nažalost, u tragičnom događaju, moja je sestra izgubila život istog dana."

image

Mariah Carey

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Osjećam se blagoslovljeno što mogu provesti posljednji tjedan sa svojom majkom prije nego što je umrla", rekla je pjevačica. Zahvalna je na ljubavi i podršci svih i nada se da njezina privatnost neće biti narušena u ovom teškom trenutku.  Nema podataka o uzroku smrti njezine majke i sestre.

Komplicirana ljubav povezuje njezino srce i srce njezine majke, napisala je pjevačica u svojim memoarima "Značenje Mariah Carey", objavljenim 2020. godine. "Kao i mnogi dijelovi mog života, moj život s majkom bio je pun kontradikcija i konkurentskih stvarnosti", kaže se u knjizi. "Nikada nije bilo samo crno-bijelo – bila je to cijela duga emocija."

Times Union izvijestio je da je Alison umrla u 63. godini od komplikacija s funkcijom organa i da je bila u hospiciju.

Patricia je bila operna pjevačica školovana na Juilliardu, a Mariah ju je smatrala inspiracijom od malih nogu.

Pod objavom na Instagramu od 11. kolovoza, obožavatelji ostavljaju svoje prve izraze sućuti u komentarima. "Moja iskrena sućut, Mimi. Bog blagoslovio duše vaše majke i sestre", piše jedan pratitelj. Druga osoba kaže: "Moja iskrena sućut, Mariah. Šaljem vam molitve i puno ljubavi."

image

Mariah Carey

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 18:34