StoryEditorOCM
ShowbizISIDORA MIJANOVIĆ

Tko je supruga Sergeja Trifunovića? Mlada redateljica bila je u vezi s poznatim košarkašem, u braku su odnedavno

Piše SCENA SD
18. rujna 2024. - 22:06

Posljednjih dana mediji konstantno pišu o srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću (52) zbog uhićenja na graničnom prijelazu Bajakovo. Sergej je odmah pri uhićenju dovezen u Split zbog prošlogodišnje objave na društvenim mrežama u kojoj je vrijeđao hrvatsku policiju. Prilikom te drame uz Sergeja je bila i njegova mlađahna supruga, Riječanka Isidora Mijanović (28), koja se poslije javila s informacijom kako jedno vrijeme nije mogla doći do supruga.

Isidora je freelance redateljica glazbenih spotova, a prije Sergeja bila je u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, bivšim partnerom pjevačice Teodore Džehverović. Prošle se godine o Isidori Mijanović pisalo da je voditeljica Insta TV-a, te da se bavi producentskim poslovima na televiziji Pink.

Isidora je u braku je sa Sergejem od svibnja ove godine. Na društvenim mrežama i Sergej i Isidora objavili su zajedničke fotografije, pa i one s vjenčanja. Tijekom godina Sergej je objavio i mnogobrojne fotografije psa Mila zbog kojeg je prošle godine bio uhićen.

U emisiji "360 stepeni" Sergej je prvi put govorio o svojoj izabranici. "Ja sam želio obitelj i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čovjeka i nikada nisam bio spreman da tu obitelj pravim kompromisno, s bilo kim, da bih uopće imao obitelj, tako da samo mogu reći: hvala Svevišnjem što se pojavila osoba s kojom je to apsolutno moguće", kazao je.

image

Isidora MIjanović

Ante Čizmić/Cropix
image

Isidora MIjanović

Ante Čizmić/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 22:18