StoryEditorOCM
Showbizočita aluzija

Taylor Swift podržala Kamalu Harris nakon debate s Trumpom. Potpisala se kao ‘ljubiteljica mačaka bez djece‘

Piše Hina
11. rujna 2024. - 06:49
(COMBO) This combination of pictures created on September 10, 2024 shows US Vice President and Democratic presidential candidate Kamala Harris smiles during a presidential debate with former US President and Republican presidential candidate Donald Trump at the National Constitution Center in Philadelphia, Pennsylvania, on September 10, 2024. American singer and songwriter Taylor Swift performs on stage as part of her Eras Tour in Lisbon on May 24, 2024.. Taylor Swift, a self-declared ”childless cat lady,” has endorsed Kamala Harris for president of the United States. The global megastar broke her silence on the current state of US politics September 10, 2024, voicing support for Harris over Donald Trump for the White House, and calling the Democratic candidate a ”steady-handed, gifted leader.” (Photo by SAUL LOEB and ANDRE DIAS NOBRE/AFP)Andre Dias Nobre/Afp

Američka pop megazvijezda Taylor Swift podržala je demokratsku potpredsjednicu Kamalu Harris kasno u utorak nakon predsjedničke televizijske debate između Harris i republikanskog bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

Swift je u objavi na Instagramu rekla da će glasati za potpredsjednicu SAD-a na američkim izborima 5. studenoga za koje ankete pokazuju da će biti vrlo neizvjesni.

Objava Taylor Swift uključila je sliku pjevačice s mačkom, a njezina je izjava potpisana kao "ljubiteljica mačaka bez djece", u očitoj aluziji na primjedbe koje je prethodno iznio Trumpov kandidat za potpredsjednika JD Vance. Vance je ranije u jednom intervjuu vodeće demokrate opisao kao "gomilu ljubiteljica mačaka bez djece".

"Glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024. Glasam za @kamalaharris jer se ona bori za prava i stvari za koje vjerujem da trebaju ratnika da ih brani", rekla je Swift u svojoj objavi. 

Kamala Harris ima veliku potporu u industriji zabave. Podržali su je mnogi holivudski glumci, producenti i redatelji, rekavši da vide Harris, koja je rođena u Kaliforniji, kao svog kandidata.

U kolovozu je Trump objavio lažnu sliku na društvenim mrežama na kojoj Swift traži od ljudi da glasaju za njega na izborima u studenom.

Swift je to spomenula u svojoj objavi kasno u utorak, rekavši da je Trumpov potez "doista dočarao moje strahove oko umjetne inteligencije i opasnosti od širenja dezinformacija". Dodala je: "To me je dovelo do zaključka da moram biti vrlo transparentna u pogledu svojih stvarnih planova za ove izbore kao glasača."

Kandidat Kamale Harris za potpredsjednika Tim Walz bio je u eteru na MSNBC-u kada je najavljena podrška Taylor Swift.

"Pokrenite stvari", rekao je Walz u apelu za "Swifties" na MSNBC-u kada su ga upitali o njezinoj podršci. "Nevjerojatno sam zahvalan", rekao je.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 06:49