StoryEditorOCM
Showbiznova ljubav

Tatjana Jurić: Više nema potrebe to kriti, u sretnoj sam vezi već godinu i pol, ali ovaj put sam jako oprezna

Piše J.D./JL
25. srpnja 2024. - 17:15

Radijska voditeljica Tatjana Jurić već je godinu i pol dana u sretnoj vezi s novom ljubavi.

"Više nema potrebe kriti da je tako, mojoj široj okolini to više nije novost, jer u sretnoj sam vezi već godinu i pol. Ipak, želim to što je više moguće zadržati od medija, ne želim ni velike najave ni puno priče o tome. Zbog svega što mi se događalo u prethodnim vezama, ovaj put sam jako oprezna.

Bitno mi je graditi odnos s partnerom daleko od javnosti, komentara, daleko od Instagrama. I uspjelo nam je to, na čemu sam zahvalna. Krajem ove godine tako ćemo zaokružiti našu drugu zajedničku godinu, a to je dovoljno da znam u što sam se i s kim upustila‘, rekla je za Gloriju, a prenosi Jutarnji.

Povezao ih je posao, a iako ne rade zajedno, oboje su u svijetu medija i marketinga - njezin novi odabranik komunikacijski je stručnjak i ekonomist.

image
Vedran Peteh/Cropix

No, osim na ljubavnom, Tatjana ima novosti i na poslovnom planu. Ovog će ljeta predstaviti i svoju kolekciju marama za kosu. Njih je počela zimus dizajnirati, saznaje Gloria, a ideja joj je došla spontatno, nakon što su joj se brojne djevojke počele javljati u vezi marama koje ljeti i sama nosi.

Što se tiče njezina ranijeg ljubavnog života, najozbiljnija veza bila joj je ona s poduzetnikom Ivanom Zubakom, koja je započela 2016. U početku su se skrivali, a onda su 2018. prekinuli, da bi se 2020. ponovno pomirili. U lipnju 2020. trebali su stati pred oltar, ali je vjenčanje na kraju odgođeno. Kasnije je otkrila da je jednom bila ostavljena mjesec dana prije vjenčanja, a iako nije navodila ime muškarca, mnogi su sumnjali da je riječ upravo o Zubaku.

Početkom 2000-ih ljubila je i nogometaša Vedrana Ješea, bila je i s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom. S njim je provela četiri godine, a spominjao se i brak. No sve je naglo puklo 2011. Nakon Vuksana, povezivalo je se s Ivanom Hercegom, no nikad se nije otkrilo koliko su točno dugo bili zajedno. Prekinuli su 2012.

Zatim se 2013. zaljubila u yachtmastera Mirjana Vlahovića, za kojeg se i zaručila. Nakon dvije godine i toj je vezi došao kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:51