StoryEditorOCM
ShowbizISKLESANI TRBUH

Svi su komentirali ove ‘rebatinke‘ Iris Livaje! Jednima su grozne, drugima vau! Evo detalja stylinga o kojemu se priča

Piše Petra Grgičević/GL
24. lipnja 2024. - 14:29

Osim odlične glazbe, na festivalu Melodije Jadrana bilo je i pregršt zanimljivih modnih kombinacija, a jednu od njih nosila je i Iris Livaja.

image

Iris Livaja u ljetnoj kombinaciji finalne večeri Melodija Jadrana
 

Duje Klarić/Cropix

Iris Livaja, supruga nogometaša Hajduka Marka Livaje, uživala je na završnoj večeri festivala, gdje se pojavila u upečatljivoj trendi kombinaciji.

Cargo hlače u neuobičajenoj zelenoj nijansi brenda Elisabetta Franchi odjenula je uz ženstveni top, koji otkriva ramena, ali i isklesani trbuh Splićanke, notirala je Gloria.

image

Iris Livaja je na festival stigla s prijateljicom

Duje Klarić/Cropix

Iris je svakako postigla zanimljiv "wow” efekt, koji je zapeo za oko brojnim trendsetericama. Iako u prvi plan odmah upadaju hlače, zbog svoje specifične boje, jedan od komada koji se ističe u cijelom looku je i vrećasta, bucket Chanel torbica. Zanimljiv detalj bile su i natikače u žutoj, neonskoj nijansi kojima je stavila točku na "i” svoga looka.

Iris nije zaboravila ni na nakit, pa je sve upotpunila s nekoliko zlatnih lančića i narukvica. Zgodna Splićanka svojim je odabirom pokrenula lančanu reakciju, pa sad svi pričaju o njenom zanimljivom odabiru. Jednima je grozan, drugima divan.

Hlače s potpisom talijanske modne kuće, naime nisu jedini komad spomenutog brenda u ormaru bivše manekene. Primjerice već smo je imali prilike vidjeti u kombinezonu sličnog, military stila.

image

Iris Livaja uvijek u pomno biranim modnim kombinacijama.

Nikola Vilic/Cropix

Ovosezonska  ponuda high street brendova i sličnih modele hlača već su u ponudi,  te ih možete kombinirati uz otmjene detalje ili u klasičnom ležernom izdanju, piše Gloria. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 14:30