StoryEditorOCM
Showbizuvijek se izdvajala

Svi opet pišu o njoj, biste li ikad u njoj prepoznali megazvijezdu iz 80-ih? Gorko se pokajala: Postala sam anonimka...

Piše SCENA SD
15. listopada 2024. - 10:58
Mediji ponovno naveliko pišu o Jennifer Grey, nakon što se pojavila u Londonu na premijeri filma ”A Real Pain” u kojemu glumiBackgrid/backgrid Uk/profimedia

Vjerojatno ne postoji osoba starija od 40 godina koja nije pogledala barem tri puta kultni film "Prljavi ples", a ona starija od 50 koja se nekad davno, baš u njemu, nije bolno "zatreskala" u Patricka Swayzea i oblijepila cijelu sobu njegovim posterima.

Istovremeno, svaka od njih željela je tada biti Jennifer Grey, predivna, neodoljiva Baby, u koju se u filmu Swayze zaljubio onako kako je željela svaka da se netko u nju zaljubi.

image

Jennifer Grey i Patrick Swayze u ‘Prljavom plesu‘

Artisan Entertainment/Everett/Profimedia/Artisan Entertainment/Everett/Profimedia

Baby nije izgledala savršeno, ali je svima bila savršena. I fizičkim izgledom i ulogom, apsolutno je šarmirala preko ekrana.

Glumici Jennifer Gray uloga Baby donijela je svjetsku slavu zauvijek prije davnih 35 godina i zacijelo bi se njezina karijera i odvijala sasvim drugačije da je nije mučila tolika nesigurnost u svoj izgled, zbog čega se vrlo brzo estetskim zahvatima dovela do neprepoznatljivosti.


Hollywoodski memoari kažu kako se mlada Jennifer Grey na audiciji za "Prljavi ples" upravo izdvojila iz mase djevojaka koje su se prijavile upravo zahvaljujući nesavršenome licu, odnosno nešto većem nosu.

Glumica koja je stekla neslućenu slavu, međutim, svoju prvu estetsku korekciju napravila već 1989. godine, koja je bila toliko drastična da je prijatelji nisu prepoznavali.

“Otišla sam u operacijsku salu kao zvijezda, a izašla kao anonimka! Bila je to operacija nosa iz pakla! Uvijek ću biti ona glumica koja je nekada bila poznata, a koju danas nitko ne prepoznaje zbog zahvata na nosu” - priznala je u jednom intervjuu nesretno Jennifer Grey.

image

Jennifer Grey snimljena 2021.

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

‘‘Postala sam nevidljiva, u očima svijeta to više nisam bila ja. Potrošila sam puno energije pokušavajući shvatiti gdje sam pogriješila, zašto sam protjerana iz holivudskog kraljevstva? Preko noći sam izgubila identitet i karijeru", izjavila je ranije Jennifer za magazin People.

Brojni je nisu prepoznali ni u najnovijoj prigodi na crvenom tepihu filmskog festivala u Londonu. Danas 64-godišnja glumica opet je sve prisutne iznenadila izgledom i ponovno aktivirala novinarske napise.

image
Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jennifer Grey se pojavila u majici dubokog dekoltea uskoj, svjetlucavoj suknji koja je istaknula njenu uvijek istu vitku figuru. Ona je, neosporno, atraktivna žena, ali u njoj zaista nitko ne može prepoznati veliku zvijezdu iz 80-ih.

image
James Warren/imago Stock&people/profimedia
image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:31