StoryEditorOCM
ShowbizNIJE PRVI PUT

Susjedi Sergeja Trifunovića svjedoče drami: Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga…

Piše SCENA SD
23. listopada 2024. - 18:21

Nakon vijesti o obiteljskom incidentu koji se odigrao sinoć u stanu beogradskog glumca Sergeja Trifunovića i njegove partnerice, Riječanke Isidore Mijanović, koji su nedavno zajedno sudskim poslima boravili u Splitu, ekipa Kurira uputila se na lice mjesta i u razgovoru sa susjedima doznala detalje nemile situacije.

Njihove susjede vijest o obiteljskom nasilju uopće nije iznenadila, budući da su svađe između njih dvoje, kako tvrde, u posljednje vreijme gotovo svakodnevne.

"Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludjela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uletio u zgradu, a ona se ovdje nije vraćala" - ispričala je novinarima susjeda para koji živi u elitnom beogradskom kvartu.

image

Isidora Trifunovic u Splitu sa psom koji, kako tvrde njihovi susjedi u beogradu, napada druge pse i već su to prijavljivali

Ante Čizmić/Cropix

"Sa Sergejem imamo probleme godinama, a otkad je nju doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se bojimo njegovog psa, stalno laje i napada pse susjedima, žalili smo se. Nitko vam ovdje o njemu neće reći lijepu riječ" - ustvrdio je sugovornik za Kurir.

Portal podsjeća da je supruga Sergeja Trifunovića osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Tužitelj je ustvrdio da nema elemenata za kazneno djelo po osnovi nasilja u obitelji.

Objavljene fotografije Isidore Trifunović, uznemirena je iz stanice ušla u policijsko vozilo. U Srbiji boravi ilegalno?

Nakon što presuda prekršajnog suda postane pravomoćna, Riječanka i hrvatska državljanka Isidora Mijanović morat će platiti novčanu kaznu. Inače, po zakona o strancima u Republici Srbiji, za neprijavljivanje boravka, a o na navodno nije bila prijavljena, predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara. U slučaju maksimalne kazne, u pitanju je, dakle, 427 eura.

image

Susjedi o bračnom paru Trifunović (snimljeni u Splitu): Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa...

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 18:53