StoryEditorOCM

Superzvijezda nosila olimpijsku baklju u Parizu, vojska njegovih obožavatelja čekala satima da vidi svog idola

Piše SCENA SD
15. srpnja 2024. - 09:47

Jin, iz skupine južnokorejske skupine BTS, bio je jedan od nositelja olimpijske baklje u nedjelju u Parizu. Obožavatelji, koji su došli u velikom broju da ga vide, priredili su mu kraljevsku dobrodošlicu.

image

Kim Seok-Jin u nedjelju u Parizu

Victoria Valdivia/Hans Lucas Via Afp

Policija je, činilo se, bila iznenađena velikim brojem obožavatelja. Jin je stigao u Pariz prije nekoliko dana, ali bio je diskretan  tijekom posjeta glavnom gradu. Njegov izgled oduševio je prisutne obožavatelje, ali i one diljem svijeta koji su ovu fazu nošenja baklje pratili i na društvenim mrežama.

Najstariji član grupe BTS završio je svoju obveznu 18-mjesečnu vojnu službu u lipnju prošle godine. Od tada radi na nizu projekata i aktivnosti, pripremajući svoj dugoočekivani prvi samostalni album.

image

Kim Seok-Jin u nedjelju u Parizu

Victoria Valdivia/Hans Lucas Via Afp

BTS, poznat i pod nazivom Bangtan Boys, sedmeročlani je južnokorejski boy band osnovan 2013. godine u Seulu. Septet je poznat po svojim producentskim sposobnostima, uzimajući u obzir da pišu svoju glazbu. U početcima su najistaknutiji bili po hip hop glazbi, no s vremenom su se proširili na druge žanrove. Njihovi albumi su također i konceptualni albumi kroz koje se provlači tema ljubavi, životnih poteškoća, traženja pravoga sebe i školstva. Članovi iako nastupaju i pjevaju zajedno, također imaju svoju vlastitu glazbu koju pišu.

image

Kim Seok-Jin u nedjelju u Parizu

Victoria Valdivia/Hans Lucas Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 13:27