StoryEditorOCM
ShowbizSLAVNI PAR

Sudac službeno odobrio razvod nakon što su ​Joe Jonas i Sophie Turner postigli dogovor čiji je sadržaj povjerljiv

Piše SCENA SD
11. rujna 2024. - 10:39
Sophie Turner i Joe JonasTheimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Dramatičan razvod Joea Jonasa (35) i Sophie Turner (28) navodno je gotov, piše američki portal  TMZ. Prije otprilike godinu dana, Jonas je podnio zahtjev za raskid braka sa zvijezdom "Igre prijestolja". Prema izvješću, sudac je sada službeno odobrio razvod nakon što je bivši par postigao dogovor čiji je sadržaj povjerljiv.

image

Joe Jonas i Sophie Turner 

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Razvod znači kraj četverogodišnjeg braka slavnog para. Pjevač Joe Jonas i glumica Sophie Turner zajedno su od 2016., a vjenčali su se na ceremoniji u Las Vegasu 1. svibnja 2019. Njihova prva kći Willa rođena je 2020., njezina mlađa sestra Delphine 2022. godine.

image

Joe Jonas i Sophie Turner 

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/Pa Images/Profimedia

Joe Jonas podnio je zahtjev za razvod dao početkom rujna 2023. Uslijedila je svađa koja se, prema izvješćima američkih medija, između ostalog vrtila oko skrbništva nad dvjema kćerima. Ubrzo nakon što su glazbenik i glumica objavili zajedničku izjavu na društvenim mrežama u rujnu 2023. u kojoj su napisali da su "zajednički odlučili prijateljski prekinuti brak", Turner je očito podnijela tužbu protiv Jonasa. U njoj je navodno tvrdila da je Jonas djeci uskratio putovnice kako bi ih spriječio da putuju u njezinu rodnu Englesku.

image

Joe Jonas i Sophie Turner 

Angela Weiss/Afp

Glumičini odvjetnici također su navodno izjavili da je razvod para bio "vrlo iznenadan" nakon svađe 15. kolovoza 2023. Turner je navodno također tvrdila da je "putem medija" saznala da je Jonas podnio zahtjev za razvod. Sve optužbe odbacili su predstavnici Joea Jonasa. U listopadu 2023. bivši par započeo je posredovanje kako bi postigao dogovor o vlasništvu i skrbništvu - očito s uspjehom.

Sophie izlazi s britanskim aristokratom Peregrine Pearsonom, a Joe je imao aferu s glumicom Stormi Bree, a poslije toga je stupio u vezu s libanonskom glumicom Lailom Abdallah.

image

Joe Jonas i Sophie Turner i

Patrick T. Fallon/Afp

Turner, koja je iz Northamptona u Engleskoj, glumila je Sansu Stark osam sezona u HBO-ovoj "Igri prijestolja" i Jean Grey u filmovima "X-Men: Apokalipsa" iz 2016. i "Mračni feniks" iz 2019. godine.

Jonas je rođen u Arizoni, a proslavio se s braćom Nickom i Kevinom u bendu koji je započeo svirati 2005. i kasnijim serijama Disney Channela. Prošle godine objavili su svoj šesti studijski album i bili na turneji po američkim stadionima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 00:49