StoryEditorOCM
ShowbizJAVILA SE IZ AMERIKE

Splitska glumica je trenutno na Floridi kojoj prijeti strašni uragan: ‘Vijesti i apeli su svuda oko nas, ali...‘

Piše M.Ka./JL
9. listopada 2024. - 13:09

Hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić ovih je dana otputovala na Floridu kojoj prijeti strašni uragan. U SAD je otišla sa svojim suprugom Nenadom, specijalistom ortopedije i traumatologije koji je na Floridu otišao poslovno.

Pratitelji glumice su se zabrinuli za njih s obzirom na to da se tamošnji stanovnici pripremaju za jednu od najjačih oluja u posljednjih stotinu godina. Ona se sad oglasila oko trenutne situacije, piše Jutarnji list.

"Svi mi pišete jesmo li na sigurnom. Evo nas. Tu smo. Van obruča opasnosti. Milton je jeziv, vijesti i apeli su svuda oko nas, realnost ljudi i područja koji će biti pogođeni jeziva je, ali evo, nismo u opasnosti kako stvari i prognoze stoje. Hvala što brinete", poručila je ona putem Instagram storyja.

Kako smo ranije pisali, očekuje se da će ‘oko‘ uragana do obale u Tampa Bayu stići tijekom današnjeg dana, a postoji opasnost da bi olujni val mogao izravno udariti na Tampa Bay sa zapada i jugozapada. To bi značilo da će olujni val visine između 3 i 4,5 metara pogoditi Tampu i obližnja naseljena mjesta prema jugu.

image

Nataša Janjić Medančić

Josip Moler/Cropix

Milton su u nedjelju klasificirali kao tropsku oluju, ali se u 24 sata pretvorio u oluju pete kategorije. Znanstvenici predviđaju da će oslabjeti prije nego što pogodi kopno, ali da bi mogao zadržati snagu uragana dok se kreće preko središnje Floride prema Atlantskom oceanu.

Vlasti su pozvale stanovnike da se evakuiraju.

image

Milton

Handout/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 14:07