StoryEditorOCM
ShowbizUZBUDLJIVA PREMIJERA

Sobin u ‘Šalši‘ guštao ogoljenog torza, a lijepa Splićanka s kolegom koji joj je, tvrde upućeni, puno više od kolege

Piše SCENA SD
3. rujna 2024. - 09:29

Premda svi mediji jutros pišu o Slavku Sobinu mišićavoga torza, koji se sinoć na premijeri filma "Šalša" pojavio u efektnom "outfitu", te raskopčavši dugmad na košulji otkrio svoj isklesani torzo, a poslije sjedio u društvu Luke Nižetića, jedan drugi par je možda mnogima prošao "ispod radara".

image

Slavko Sobin na sinoćnjoj premijera filma "Šalša" u atraktivnom outfitu

Josip Bandić/Cropix

Riječ je o splitskoj glumci Jagodi Kumrić, zvijezdi hit predstave "Kad opali južina" i serije "Kumovi" na Novoj TV, koja je stigla u društvu kolege Konstantina Haaga.

Kako navodni dnevnik.hr, koji je portal Nove TV, pa sigurno najbolje znaju, Jagoda i Konstantin ništa javno ne govore, no njihova prisnost potvrđuje da su više od prijatelja, o čemu se šuška već dulje vrijeme, a isto daju naslutiti i zajedničkim objavama na Instagramu.  

image

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag na sinoćnjoj premijeri filma "Šalša", komedije s elementima zombi apokalipse redatelja Dražena Žarkovića

Josip Bandić/Cropix

Naime, pozirali su zagrljeni i nasmijani od uha do uha.

Jagoda i Konstantin su prvi put uhvaćeni još 2019. godine  u šetnji zagrebačkom špicom, a Jagoda je Konstantina držala pod ruku. Ipak, svoju ljubav vole držati u tajnosti.

image

Jagoda i Konstantin u kinu Kaptol snimljeni 2019.

Srđan Vrančić/Cropix

"Držim privatni život podalje od javnosti jer smatram da je privatni život osobna stvar. Ako već moram biti javna osoba zbog posla, radije neka se piše o poslu i projektima koje radim nego o tome što radim u privatno vrijeme.

image
Vojko Bašić/Cropix

Time nastojim zaštiti sebe i ljude oko sebe. Ne bih rekla da je teško zadržati stvari u potpunoj privatnosti, ali moram malo više paziti kad se izražavam u javnosti ili kad objavljujem nešto na javnim platformama", objasnila nam je jednom prilikom Jagoda.

Osim u privatnom životu, Jagoda i Haag surađuju i poslovno, glumeći godinama u hit-seriji ‘‘Kumovi‘‘.

Inače, Jagoda je i majka djevojčice Nastasje.

image

Jagoda u sceni iz predstave "Kad udari južina"

Luka Gerlanc/Cropix
image

Jagoda Kumrić je s kolegicom i prijateljicom, splitskom glumicom Petrom Kraljev, bila i jedna od voditeljica ovogodišnjeg Splitskog festivala

Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 04:32