StoryEditorOCM
ShowbizTKO JE ON?

Slavnog pjevača i tekstopisca rijetki su prepoznali u španjolskoj zračnoj luci: ‘I dalje želim ‘malo‘ šokirati ljude‘

Piše SCENA SD
11. lipnja 2024. - 08:40

Iza sunčanih naočala i kape stoji nitko drugi nego velika zvijezda 80-ih Boy George, koji se proslavio sa svojim bendom Culture Club. Britanski glazbenik stigao je na aerodrom na Ibizu u crnoj jakni s kapuljačom i crnim hlačama. Rijetki su ga prepoznali, pa pjevač sada može započeti svoj odmor na otoku potpuno opušten.

image

Boy George stigao je na odmor na Ibizu

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Više od 40 godina nakon što se probio na glazbenu scenu i dospio na naslovnice, frontmen Culture Cluba Boy George (pravim imenom George O‘Dowd) kaže da i dalje želi "malo" šokirati ljude.

Pjevač i tekstopisac postigao je meteorsku slavu početkom 1980-ih svojim prepoznatljivim glasom i izgledom dok je bend bio na vrhu ljestvica s pjesmama poput "Do You Really Want to Hurt Me?" i "Karma Chameleon".

"Kada sam prvi put stao na pozornicu, svi su bili šokirani zbog mog izgleda i činjenice da stvarno izgledam ženstveno", rekao je prošle godine u intervjuu Rutersu George.

image

Boy George na nastupiti u Nashville prošle godine

Jason Kempin/Getty Images Via Afp

"Koliko puta naletim na ljude koji kažu ‘Kada sam te prvi put vidjela na TV-u mislila sam da si djevojka‘...", rekao je George.

"Htio sam da se ljudi uzrujaju, htio sam da budu malo zaprepašteni. I još uvijek to želim na neki način i još uvijek to shvaćam."

Culture Club osnovan je 1981. godine, a raspao se pet godina kasnije. Miješajući pop, soul, britanski novi val i reggae, grupa se smatra jednom od najutjecajnijih u 80-ima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2024 17:42