StoryEditorOCM
Showbizuživa u Hrvatskoj

Slavni glumac u tajnosti je sa suprugom ponovo stigao na Vis, a ovo nije mogao propustiti

Piše MOZAIK SD
8. rujna 2024. - 09:10

Legendarni glumac Woody Harrelson ovih je dana stigao u Hrvatsku, a u subotu je prisustvovao na filmskom festivalu na Visu. Na događaju mu se pridružila i supruga Laura Louie, kako javlja Jutarnji.

image

 Harrelson je u filmu ‘Narod protiv Larryja Flynta‘ imao glavnu ulogu, a za istu je bio nominiran za Oscara, Zlatni globus i SAG

Bruno Konjević/Cropix

Woody i Laura su bili na projekciji filma ‘Narod protiv Larryja Flynta‘, kultnog filma redatelja Miloša Formana iz 1996. godine. 35mm Vis Film Festival slavi umjetnost filma kroz prikazivanje djela snimljenih na 35 mm filmskim trakama. Ove je godine festival posvećen filmovima Miloša Formana.

image

 Woody Harrelson sa suprugom

Bruno Konjević/Cropix

Harrelson je uživao u filmu u kojem je utjelovio Larryja, a za svoju je glavnu ulogu bio nominiran za Oscara, Zlatni globus i SAG. Uoči projekcije se Woody obratio publici, najavio je svoj kultni film te malo razgovarao s njima.

image
Bruno Konjević/Cropix

Inače, slavni je glumac i ranije bio u Lijepoj našoj. Prije dvije godine je ljetovao u Dubrovniku sa svojim slavnim kolegama Matthewom McConaugheyjem, Chrisom Rockom i Sachom Baronom Cohenom. Ovu priliku iskoristio je i gradonačelnik Visa Ivo Radica sinoć je bio u društvu holivudskog glumca Woody Harrelson.

image
/S.d.
image
/S.d.
image
/S.d.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 06:18