StoryEditorOCM
Showbizodmor u dalmaciji

Slavna glumica stigla na Hvar, večerala je u poznatom restoranu: ‘Imali smo zadovoljstvo poslužiti bezvremensku ikonu‘

Piše JL
25. srpnja 2024. - 07:38

Slavna danska glumica i manekenka, 61-godišnja Brigitte Nielsen, stigla je na Hvar. Tamo je večerala u jednom luksuznom restoranu, a osoblje se pohvalila fotografijom s njom.

"Imali smo zadovoljstvo poslužiti bezvremensku ikonu. Od velikih ekrana i crvenih tepiha, pa sve do naše terase - jedna i jedina Brigitte Nielsen. Hvala što ste večerali s nama", napisali su u opisu Facebook objave iz restorana.

Podsjetimo, Nielsen je svoju karijeru započela još 80-ih godina kao model. Prve filmske uloge uslijedile su 1985., a bila je riječ o filmovima ‘Crvena Sonja‘ i ‘Rocky IV‘. ‘Rocky‘ je očito bio fatalan za nju jer je tamo upoznala Sylvestera Stallonea za kojeg se kasnije i udala.

Gledali smo je i u filmu ‘Policajac s Beverly Hillsa 2‘, gdje je glumila s Eddiejem Murphyjem, a pojavila se i u spotu Michaela Jacksona za njegovu pjesmu ‘Liberian Girl‘, piše Jutarnji list.

image
Felix Horhager/Dpa Picture-alliance Via Afp

Što se tiče njezina ljubavnog života, Nielsen se udavala čak pet puta. Prvi brak dogodio se kad joj je bilo 20 godina, a s danskim je skladateljem dobila sina. Nakon toga se udala za spomenutog Stallonea, no razvod je uslijedio dvije godine kasnije.

Pet godina kasnije stupila je u treći brak. Taj je isto potrajao dvije godine, a onda je četvrti put izgovorila sudbonosno ‘da‘ vozaču trkaćih automobila. S njim je dobila dva sina, a razvod je uslijedio 12 godina kasnije.

image
Felix Horhager/Dpa Picture-alliance Via Afp

Kad joj je bilo 40, upoznala je 25-godišnjeg Mattiju Dessija, talijanskog modela. Razlika u godinama nije im smetala pa je 2006. palo Brigitteino peto vjenčanje. Iako joj liječnici nisu davali velike šanse da ponovno zatrudni, Nielsen je s 54 godine ostala trudna pomoću in vitro oplodnje. U lipnju 2018. na svijet je stigla malena Frida, a mama Brigitte nije krila svoju veliku sreću.

image
Fpa/Full Picture Agency Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 04:13