StoryEditorOCM
ShowbizKate Hudson

Slavna glumica priznala u talk showu i šokirala sve: ‘Mogla sam namirisati Matthewa McConaugheyja na kilometar‘

Piše SCENA SD
19. srpnja 2024. - 18:47

Hollywoodska glumica Kate Hudson ("Gotovo poznata") prilično se zbližila s kolegom Matthewom McConaugheyjem dok je radila na filmu "Blago u koje se treba zaljubiti" (2008., izvorni naslov "Fool‘s Gold").

Njih dvoje su se očito toliko dobro upoznali da ga je, prema vlastitim izjavama, mogla "namirisati s udaljenosti od kilometra".

U emisiji američkog voditelja talk showa Andyja Cohena "Watch What Happens Live", Hudson je trebala odgovoriti je li "stara legenda" istinita, "da ste prisilili Matthewa McConaugheyja da stavlja dezodorans tijekom snimanja filma ‘Blago u koje se treba zaljubiti‘?".

image

Matthew McConaughey

Vanessa Carvalho/Brazil Photo Press Via Afp

"Ne. On ne koristi dezodorans - a ne koristim ga ni ja, usput", otkrila je Kate. Usput, glasine dolaze od samog McConaugheyja: U intervjuu za časopis Playboy rekao je da ga je Kate, s kojim je također glumio u "Kako ga se riješiti - za 10 dana", "uvijek" tražila da koristi dezodorans koji je imala sa sobom.

"Mi smo au naturels", rekala je Kate kroz smijeh u razgovoru s Andyjem Cohenom.

image

Kate Hudson

Scott Dudelson/Getty Images Via Afp

McConaughey, usput, ne krije svoju averziju prema dezodoransu. Za časopis People 2005. rekao je da 20 godina nije koristio proizvod koji inhibira miris "jer bi čovjek trebao mirisati kao muškarac". Žene u njegovom životu, uključujući njegovu majku, do sada se nisu žalile na njegov "prirodni miris".

Rođeni Teksašanin glumio je u više od 40 filmova, uključujući drame i kriminalističke drame kao što su "Žiri" (1996.), "Amistad" (1997.) i "Klijent" (2011.), ali i komedije poput "Zavedeno za svlačenje" (2006.) ili "Ženskar: Noć bivših djevojaka" (2009.). Došao je do Oscara s glavnom ulogom u biografiji "Dallas Buyers Club", koja se temelji na životnoj priči jahača rodea Rona Woodroofa, koji je umro 1992. od posljedica HIV infekcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 03:18