StoryEditorOCM
Showbizpromijenio posao

Sin našeg poznatog pjevača isklesanog se torza smiješi sa jumbo plakata, evo kako je došao na tu ideju

Piše Scena SD
10. srpnja 2024. - 17:16

Glazbenik Siniša Vuco je svom sinu, bivšem nogometašu i pjevaču Vilibaldu Vuci zabranio pjevanje nakon nastupa na Splitskom festivalu, no mladi se Vilibald pronašao u novom području - nekretninama, a očito je kako doista zna privući pažnju na sebe, piše Večernji list.

Ovaj 27-godišnjak radi kao agent za prodaju nekretnina, a osvanuo je na plakatima diljem Zagreba. Ovim "jumbo plakatima" raspoređenima kroz cijeli grad promovira svoje usluge, a uz njegovu fotografiju golog torza s plaže stoji poruka da mladi Vuco nekretnine prodaje "i kad je na godišnjem".

image

Vilibald Vuco

Damir Krajac/Cropix

- Htio sam naći nešto nakon nogometa, gdje ću se baš predati u potpunosti, i to su na kraju ispale nekretnine. Sviđa mi se tip posla i način komunikacije s ljudima i što sam sebi organiziraš raspored, moraš biti discipliniran, trudim se ljudima naći najbolja rješenja, a i nekako sam pronašao zadovoljstvo u tome - objasnio je Vilibald za In Magazin te otkrio tko stoji iza ove ideje koja je zaintrigirala mnoge.

- Prijatelj i ja smo gledali jedan film gdje, zapravo, isto tako prijatelj iznenadi prijatelja koji je agent za nekretnine. Ovaj izađe na ulicu i vidi svoje postere oblijepljene po gradu. On je meni tad rekao: ‘ja ću to tebi napraviti‘ - prepričao je Vilibald.

image

Vilibald Vuco

Damir Krajac/Cropix

Osim toga, sin Siniše Vuce, samoprozvani veliki zagovornik treninga, naglasio je kako "pločice pomažu u prodaji nekretnina", ali isto tako napomenuo da je trening dio života koji pomaže da se fizički i psihički osjećamo bolje.

Inače, ovo nije prvi takav plakat Vilibalda Vuce - na prethodnom je pozirao u stilu tajnog agenta 007, a pored njega se protezao veliki natpis "Licence to sell".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 02:07