StoryEditorOCM
ShowbizVELIKA INVESTICIJA

Sin Luke Rajića kupio šeikovu kuću s 11 soba vrijednu milijun eura, partnerica mu je kći poznate fitness trenerice

Piše Ivana Prgomet
3. listopada 2024. - 14:47

Sin nekadašnjeg "kralja mlijeka" Luke Rajića, Luka Rajić Jr., prošlo ljeto dobio je sina Luku. Borna Kotromanić tad je potvrdila da će postati baka, no nije htjela otkriti identitet sinove partnerice.

"Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna", rekla je tad Borna.

"Ja sam prvenstveno mama, baka i žena, a sve ostalo je u drugom planu. I svakako ću razmaziti bebu", dodala je za 24sata.

Kako doznajemo, partnerica Luke Rajića Jr. je fitness trenerica Daria, starija kći fitness trenerice Suzane Štimac, poznate kao "Suzana moj trener" koja na Instagramu broji nešto više od 25.000 pratitelja. Suzana je rođena u Njemačkoj, no kao mlada preselila se s roditeljima u Zagreb, a u njenom fitness studiju vježbala je i pjevačica Nika Turković.

"Cure sam odgojila u vrlo samostalne osobe tako da dosta dobro funkcioniramo. Još uvijek smo u poziciji da one uče od mene, ali zavidim mlađoj na njenom samopouzdanju i pozitivnoj energiji koja je jača koji puta i od moje i starijoj koliko voli sebe i koliko je fokusirana na sebe i svoj mir", rekla je Suzana za Gloriju prije tri godine.

image

Fitness trenerica Suzana Štimac 

Vedran Peteh/Cropix

Nekoliko mjeseci nakon što se doznalo da je dobio prinovu, Luka Rajić Jr. na zagrebačkom Medveščaku uknjižio se u kuću šeika iz Dubaija Mohameda Alabbara koja se prodavala za 999.000 eura. Kako bi financirao kuću, vidljivo je iz teretovnice, Luka Rajić Jr. zadužio se u banci za 500.000 eura, piše Imperijal.

image
Goran Mehkek/Cropix

Kuća ima 11 soba, a sastoji se od tri etaže koje se prostiru na oko 400 kvadrata. S okućnicom ima 650 kvadrata. Kako stoji u oglasniku zagrebačke agencije za nekretnine Vipro, kuća se nalazi na povišenom dijelu, a s lokacije se pruža pogled na Zagrebačku katedralu.

"Kuća je pogodna za renovaciju i prilagodbu željama i potrebama novog vlasnika, ali je i s obzirom na lokaciju i veličinu parcele zanimljiva i za rušenje te gradnju nove kuće ili stambene zgrade/vile", stoji u oglasniku.

Inače Borna Kotromanić i Luka Rajić u braku koji je trajao od 1996. do 2004. godine dobili su tri sina. Osim Luke, imaju i Bornu i Frana. Luka Rajić Jr. prije nekoliko godina dospio je u javnost zbog svog luksuznog životnog stila. Na društvenim mrežama nerijetko ga se moglo vidjeti s kubanskom cigarom u ustima, skupocjenim satovima Rolex na ruci, te kako vozi luksuzne automobile. Društvene mreže vrvile su fotografijama sa snopovima novca kojima je mahao, šampanjcem Don Perignon koji je ispijao, te letovima s privatnim avionima.

Njegova partnerica Daria prije dvije godine bila je kolumnistica magazina Story

"Moje ime je Daria, imam 20 godina i studentica sam kineziologije i poslovne ekonomije. Uz faks radim u Boutique fitness factoryju s mamom Suzanom koja je i velikim dijelom zaslužna za sve što jesam i što ću tek postati. Ne volim planove, trudim se svaki dan maksimalno iskoristiti, ne odgađati ništa i živjeti u trenutku. Trenutno su mi prioritet obrazovanje i posao jer smatram da su ovo godine kada trebam izgraditi svoj put, ali u isto vrijeme želim uživati u tom procesu i u mladosti/ludosti", rekla je tad.

Kad je postala kolumnistica njen Instagram bio je prepun fotografija i videa fitness trenerice, no nakon što je započela vezu s Lukom Rajićem Jr. izbrisala je profil s te društvene mreže.

Inače Borna je odrasla u Omišu s djedom i bakom u čiji je dom došla sa samo tri mjeseca. Djed je bio doktor opće medicine u omiškoj ambulanti.

image
Josip Moler/Cropix

Luku Rajića upoznala je u jednoj zagrebačkoj teretani. Iskre između njih dvoje planule su na prvu i ubrzo su postali par. Vjenčali su se u Dubrovniku, nekoliko godina živjeli u Zagrebu pa nakon toga preselili u Ženevu.

- Imponirao mi je svojom briljantnošću, inteligencijom i svojim životnim putem. To je bilo kao da živite u priči, njegov životni put zaista je nevjerojatna životna priča. On je strašno intuitivan čovjek, ta njegova intuicija jako mi je imponirala. Način na koji je donosio poslovne odluke, primjerice, on nikada na stolu nema papire, kompjutor... Radio je po svom osjećaju. Kada je mogao, puno bi spavao i, kada bi se probudio s nekom idejom, on je za njom išao, ostvario bi je - rekla je Borna za Ekran Specijal prije pet godina.

image

Luka Rajić nekadašnji je tajkun i "kralj mlijeka"

Dragan Matić/Cropix

Njihov razvod slovio je kao jedan od najskupljih razvoda hrvatskih javnih osoba koji je Rajića koštao 40 milijuna eura, no Borna ističe da su danas u korektnim odnosima. 

"Luka Rajić nije dangubio ni danima ni satima, jer od rane mladosti nije imao alternativu. Moja su djeca svjesna i zahvalna na tome što im je omogućeno da danas nakon života i školovanja u svijetu mogu biti dio očeva sustava. Posljednjih 30 godina kreira desetke tisuća radnih mjesta, njegove su kompanije među najrespektabilnijima u Hrvatskoj. Dok sam bila u braku s njim, nisam smjela voziti ni auto koji je bio u vlasništvu tvrtke, a kamoli, poput nekih, kupovati cipele ili torbice na taj račun", napisala je Borna u kolumni za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 17:44