StoryEditorOCM
ShowbizGOSPIN DOLAC

Sin Ante Mihael ga je nagovorio da se vrati, fanovi ga ne mogu dočekati! Thompson objavio novosti i ovako se zahvalio

Piše SCENA SD
16. srpnja 2024. - 09:23

Nakon dvije godine potpunog povlačenja sa scene zbog obiteljskih razloga, Marko Perković Thompson će 8. kolovoza održati svoj samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom.

Koliko je nedostajao svojim obožavateljima, potvrđuje informacija da su ulaznice za koncert potpuno rasprodane u samo nekoliko sati.

"Hoćemo još jedan", "E, ovo nam dovedite u Arenu", "Čekamo turneju po cijeloj Hrvatskoj", "Najbolji pjevač se vraća", "Jedva čekam", neki su od brojnih komentara ispod objave, dok su se obožavatelji koji nisu uspjeli kupiti ulaznice raspitivali i hoće li im ih netko preprodati.

Thompson će dva dana prije svojeg samostalnog nastupa u Imotskom, na istom mjestu zapjevati i s Matom Bulićem te Draženom Zečićem na koncertu "Imotski ne zaboravi", za koji su ulaznice također planule u kratkom roku.

image

Atmosfera na Thompsonovom koncertu 2019.

Joško Ponoš/Cropix

Nedavno je zapjevao i na jednoj svadbi u Širokom Brijegu, a snimke su osvanule na društvenim mrežama.

Mladencima je otpjevao svoje najveće hitove, poput "Pukni puško", "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" i "Geni kameni".

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se vrati na pozornicu, piše Dnevnik.hr.

image

Thompson na humanitarnom koncertu To je moja zemlja na splitskom Poljudu 2019.

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:30