StoryEditorOCM
ShowbizSUD ODOBRIO

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta službeno odbacila očevo prezime, on se jako uzrujao

Piše SCENA SD
20. kolovoza 2024. - 07:38
Shiloh snimljena prošle godineSl, Terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Sl, Terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Promjena prezimena Shiloh (18), kćeri Angeline Jolie (49) i Brada Pitta (60), navodno je službeno gotova. O tome izvještava portal TMZ, pozivajući se na nove sudske dokumente. Prema izvješću, sud joj je dopustio da se riješi prezimena "Pitt" i zadrži samo "Jolie". Prije se zvala Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Tri dana nakon svog 18. rođendana u svibnju, Shiloh Jolie podnijela je zahtjev vlastima za promjenu imena. U srpnju je izišao oglas u "Los Angeles Timesu" kako bi objavila da više ne želi da se preziva "Pitt" u budućnosti. Na svom privatnom Instagram profilu prethodno se nazivala Shi Jolie. Djevojka je aktivna kao plesačica.

image

Angelina Jolie i Shiloh u Rimu 2021.

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Insajder je početkom lipnja rekao novinarima časopisa People da je Shilohin otac Brad Pitt bio "obaviješten i uzrujan" zbog Shilohinog službenog zahtjeva za promjenom imena.

Sud još nije donio odluku o odricanju od prezimena njezina oca, znate li zašto Shiloh Jolie-Pitt još mora čekati?

Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno imaju šestero djece: Maddox (22), Zahara (19) i Pax (20) su posvojeni. Shiloh i blizanci Knox i Vivienne (16) njihova su biološka djeca. Jolie i Pitt upoznali su se i zaljubili tijekom snimanja filma "Mr. & Mrs. Smith" 2005. godine. Nakon što su se zaručili 2012. godine, par se vjenčao u Francuskoj 2014. godine. U rujnu 2016. godine Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod. Do danas postoje pravni sporovi, na primjer oko bivše zajedničke vinarije na jugu Francuske.

Shiloh Jolie nije jedino dijete bivšeg para koje je očito stalo na majčinu stranu. U studenom 2023. kći Zahara predstavila se na sveučilištu kao "Zahara Marley Jolie", kći Vivienne bila je u svibnju 2024. kao "Vivienne Jolie" u kazališnom programu broadwayskog mjuzikla u kojem je sudjelovala. Sinovi Maddox i Pax također nisu imali kontakta s Bradom Pittom.

image

Angelina Jolie i Sholoh na partyju u Londonu 

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 20:15