StoryEditorOCM
ShowbizINTERVJU S REPEROM

Saša Antić iz TBF-a: Kao mali trenirao sam u Hajduku, a najveći kompliment u životu dali su mi Mišo Kovač i Arsen Dedić

Piše Ivana Prgomet
22. kolovoza 2024. - 11:00
Saši Antiću posvećena je jedna epizoda serijala ‘Zauvijek autor‘: Zateklo me. A onda sam saznao da sam upao kao rezerva, baš kao i Baby Lasagna na Doru...Tom Dubravec/Cropix

Epizodu serijala "Zauvijek autor" posvećenu Saši Antiću, tekstopiscu i suizvođaču velikih hitova grupe TBF, publika će moći vidjeti na samoj svečanosti zatvaranja ovogodišnjeg Vukovar film festivala, prve večeri rujna. Priča o splitskom pjesniku i reperu kojeg mnogi u samom filmu proglašavaju mlađom verzijom Miljenka Smoje i većim pjesnikom od Johnnyja Štulića, u gradu na Dunavu imat će pretpremijeru.

"Ovaj je serijal gledanošću i medijskim odjekom već do sada postavio neke nove standarde, a posebno sam sretan što će film o genijalnom Saši i grupi TBF svjetsku premijeru imati upravo u Vukovaru. O Saši govore Zlatko Gall, Ivan Jurić Yuri, Nikola Čelan, Luka Barbić, Mladen Badovinac, Ivan Vuković i Gordan Tudor. Reći ću samo da smo kao ekipa više naučili u Splitu snimajući u realsocijalističkom atomskom skloništu u kojem je TBF imao probe, nego od bilo kojeg turističkog vodiča", rekao je autor serijala  Toni Volarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 07:51