StoryEditorOCM
ShowbizHOROR

Rock glazbenik Alice Cooper, poznat po svojim zastrašujućim nastupima, prerezao je vrat kćeri: ‘Ja sam tvoj otac...‘

Piše SCENA SD
18. srpnja 2024. - 18:40
Alice Cooper i Calico Cooper Joe Sutter/pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia/Joe Sutter/pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Rock glazbenik Alice Cooper (76) oduvijek je poznat po svojim zastrašujućim nastupima na pozornici. Njegova kći Calico (43) često je dio njegovih bizarnih scenskih nastupa od 1997. godine.

Za novine Bild ispričala je o nesreći koja je mogla biti stvarno dramatična. Jer je trebalo izgledati kao da joj je otac prerezao grlo.

image

Alice Cooper i Calico Cooper 

Frederic J. Brown/Afp

Publiku je trebalo poprskati lažnom krvlju. Calico se osjećala malo mučno kad je primijetila da je nož stvaran. "Na probi sam ustuknula od straha. Tata je odbrusio: ‘Calico! Moraš prestati, inače iluzije više nema. Ja sam tvoj otac, neću ti prerezati grkljan."

Uvjerio ju je da će, naravno, koristiti tupu stranu.

Njeni strahovi se nisu pokazali potpuno neutemeljenima. "Tata je koristio nož i oštru stranu. Osjetila sam kako mi je nož prerezao kožu i prava krv mi je tekla iz grla. Vrištala sam i uspaničila se. Tata je također bio strašno uplašen i užasnuto je ispustio nož."

Iza pozornice, Calico je tada dobila medicinsku skrb - i sve je dobro prošao. "Moj otac se ispričao tisuću puta, nije to učinio namjerno", kaže Calico.

image

Alice Cooper

Mauro Pimentel/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. kolovoz 2024 22:23