StoryEditorOCM
Showbizležeran outfit

Rihanna ‘počastila‘ prolaznike seksi prizorom: iz čista mira podigla suknjicu i pokazala stražnjicu! Ali i novu frizuru

Piše M.K./JL
24. srpnja 2024. - 14:41

Američka pjevačica Rihanna prošetala je ovih dana ulicama New Yorka i pokazala veliku promjenu izgleda. Prolaznike je, osim toga, počastila i prizorom svoje stražnjice.

U ležernom, ali trendi outfitu je pozirala pred kamerom, a pokazala je i novu frizuru. Pjevačica sada nosi popularnu "mullet" frizuru obojenu u plavo. Na početku videa je šetala preko ulice, a onda pozirala za nekoliko fotografija, piše Jutarnji.

Potom je pjevačica, na šok prolaznika, podignula svoju suknjicu i pokazala gaćice i stražnjicu. "S obzirom na to da neću imati isklesane trbušnjake do sljedećeg ljeta, promijenila sam svoj ljetni cilj u to da cipele usklađujem s gaćicama", napisala je.

Iako je možda šokirala i iznenadila prolaznike na ulicama New Yorka, neke njezine pratitelje to nije previše zanimalo. Brojni su ju ispitivali kad će objaviti novi album. "Album se zove ‘Cipele i gaćice‘, jel‘ da?", "Uskladi svoje gaćice s albumom", pisali su joj. Drugi su pak pohvalili njezinu novu frizuru, a fanovima se svidjela i njezina modna kombinacija.

image
Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 11:14