StoryEditorOCM
ShowbizGROM IZ NEBA

Razvodi se popularna hrvatska pjevačica, šokirala objavom: Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku nakon 11 godina

Piše SCENA SD
22. srpnja 2024. - 15:31

Kao grom iz vedra neba za većinu javnosti odjeknula je objava koju je na društvenim mrežama podijelila pjevačica Indira Levak, koja će uskoro, očito, ponovno biti Indira Vladić.

image

Objava Indire Levak na Instagramu

Instagram

"Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest.

Moram vam objaviti da smo nakon jedanaest godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu.

Indira otvorila dušu o braku: Ovo je prava istina o odnosu između Miroslava i mene...

Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji.

Poštujući zajednički višegodišnji život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati" - poručila je Indira Levak.

image

Indira i Miroslav Levak 2016.

Ranko Šuvar/Cropix

Indira je ove godine u razgovoru za Informer govorila o svome braku:

Priznala je da savršen brak ne postoji te da i u njezinom postoje trzavice.

"Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan... Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi. Ja sam djevica, on je ovan i jako smo glasni kad krene frka. 

Pomirimo se kasnije i nakon dvadeset pet godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede".

image
Neja Markičević/Cropix

Otkrila je i kako su se ona i Miroslav upoznali. 

"Mene muškarci jako vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se, što ću ja s pjevačicom... Ja sam njega prva pozvala. Trebao je na prvi dejt doći u 12 sati, a stigao je tek u 19, oklijevao je.

Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pjesme. Vjerujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući! Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene..." - zaključila je tada u razgovoru.

image

Indira snimljena na ovogodišnjem Splitskom krnjevalu

Vojko Bašić/Cropix
image

Indira i Miroslav Levak u društvu Željka Mavrovića

Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 02:33