StoryEditorOCM
ShowbizKRIZNA SEDMA

Razišli se Dakota i Chris, glumica i glazbenik razvrgnuli zaruke, njihova veza ipak nije mogla potrajati

Piše Marija Čović
16. kolovoza 2024. - 17:12
Dakota Johnson i Chris Martin u veljači ove godine na odmoru u MeksikuHem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumica Dakota Johnson, zvijezda trilogije "Pedeset nijansi sive", i glazbenik Chris Martin, frontman grupe Coldplay, više nisu zajedno, raskinuli su zaruke.

Par je zajedno od 2017. i zaručili se nekoliko godina kasnije, ali su sada prihvatili da je njihova veza gotova i da je najbolje da svatko krene dalje, piše Daily Mail.

image

Prije nekoliko dana Dakota Johnson je snimljena u šetnji bez zaručničkog prstena

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prije nekoliko dana 34-godišnja Dakota je snimljena u šetnji sa psom bez zaručničkog prstena na ruci, bilo je to u Malibuu gdje je živjela sa 47-godišnjim Chrisom, bivšim suprugom glumice Gwyneth Paltrow.

Tijekom godina Dakotu se često moglo vidjeti kako pleše na koncertima Coldplaya, a sada je od Chrisa dijeli velika udaljenost, on je trenutačno u Njemačkoj na europskom dijelu svjetske turneje "Music of the Spheres".

O njihovom se prekidu pričalo 2019. kad su se razišli navodno zbog njegovog inzistiranja da zasnuju obitelj i dobiju djecu, ali su vrlo brzo ponovno bili zajedno.

Nove glasine zakotrljale su se u svibnju ove godine kad je Chris povezao neku ženu koja je kasnije na X-u objavila da je slavni pjevač single. Sada su se, čini se, definitivno razišli nakon što, tvrdi neimenovani izvor, proteklih mjeseci očaljnički pokušavali naći način da održe svoju vezu.

Oboje su jako zaposleni i zbog obaveza su često razdvojeni. Zadnji put su zajedno snimljeni u veljači ove godine na odmoru u Puerto Vallarti u Meksiku.

image

Dakota i Chris u Malibuu u travnju prošle godine

Lagossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lagossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Chris se nakon deset godina braka 2014. razišao sa Gwyneth Paltrow, s kojom ima 20-godišnju kćerku Apple i 18-godišnjeg sina Mosesa, a razvod je finaliziran 2016. godine.

Nakon toga je povremeno bio u vezi s glumicom Annabelle Wallis, a definitivno su se razišli u kolovozu 2017. godine. Prvi put su on i Dakota, kći slavnog glumačkog para Melanie Griffith i Dona Johnsona, zajedno viđeni u listopadu 2017. u jednom sushi restoranu u Los Angelesu.

U studenom 2018. Dakota se upoznala s Gwyneth, njezinim drugim suprugom Bradom Falchukom i Chrisovom i Gwynethinom djecom na večeri na Dan zahvalnosti. Informacije o tome da su se Dakota i Chris zaručili počele su kružiti u prosincu 2020. godine, a u siječnju 2021. uselili su u zajednički dom u Malibuu.

Zaruke su potvrđene tek u ožujku ove godine kad je jedan izvor kazao da su zaručeni već godinama, ali im se ne žuri u brak. Sada se čini da do braka nikad ni neće doći, osim ako tijekom razdvojenosti ne shvate da ipak žele nastaviti zajednički život...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 02:31