StoryEditorOCM
Showbizsrpska glumica

Rastala se, pa nakon sedam godina napustila Hrvatsku: ‘Imam PTSP od Splita, ima mentalitet malog mjesta. Nepodnošljivo!‘

Piše L.G/JL
13. rujna 2024. - 21:08

Srpska glumica Ana Franić, publici najpoznatija iz serije ‘Mješoviti brak‘, zbog ljubavi se svojedobno preselila iz rodnog Beograda u Split.

Nakon što je upoznala profesionalnog ronioca iz Splita, Marka Ižakovića, preselila se u Hrvatsku. Rodila je dvoje djece, ali brak, nažalost, nije potrajao.

Sada je za srpske medije progovorila o tome kakav joj je bio život na obali Jadranskog mora, prenosi Jutarnji list. 

- Ja sam Splitu dala svojih sedam godina, i mnogo više kada sam bila dijete, ali ovih sedam važnih godina sam Splitu dala i mogu reći da se nisam snašla onako kako sam očekivala, iako je to bio moj drugi grad, nakon Beograda, u životu. Split je jedan prelijep i divan grad za otići, za vidjeti. Živjeti u Splitu, živjeti u bilo kojem primorskom mjestu znači naviknuti se na jedan život kakav mi ovdje ne poznajemo, na jednu potpunu učmalost manje sredine, zime, vjetrova, južine, ludila u glavi i tako dalje.

- Split djeluje na papiru veliki, ali on ima nekakav mentalitet jednog malog mjesta. Meni je to bilo apsolutno nepodnošljivo do te mjere da mi se čini nekada da se ja više ni pored mora ne mogu opustiti, vučem nekako posttraumatski sindrom, ljepše mi je na planini. Svi kažu divan je život na moru, ali kao što mi ne obraćamo pažnju svakodnevno na Kalemegdan i na Adu, jer je to za nas normalno, tako i pored tog mora kada živite, prolaziš pored njega svakodnevno, obavljaš svoje poslove i tako dalje. Tako da, iskreno, ja mislim da sam ja Splitu zaista mnogo dala, dala sam im dva dječaka, koja sada svakog ljeta i svake zime idu tamo i uljepšavaju taj Split, tako da od mene dosta - kazala je za beogradski Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 21:13