StoryEditorOCM
Showbizobiteljsko druženje

Radeljakova djeca inače izbjegavaju kamere, sad su uhvaćena u šetnji. Lana je torbicom izazvala ljubomoru fashionistica

Piše Mozaik SD
19. listopada 2024. - 20:01

Lana i Leo Radeljak, djeca Josipa Radeljaka u javnosti se ne pojavljuju često. Baš zato, prolaznike zagrebačke Špice je iznenadilo to da su se u subotu odlučili prošetati po toj žili kucavici društvenog života vikendom koju inače izbjegavaju u udarnim terminima unatoč činjenici da su vezani za centar grada. 

Odlučili su se za jefnostavne i casual kombinacije, a Lana je svojem outfitu dodala i savršeni modni detalj, Louis Vuitton torbicu čija se cijena, ovisno o točnom tipu Pochette torbice penje i do tisuću i pol eura te je jedna od najpopularnijih torbica ovog luksuznog brenda. Nema sumnje, mnoge djevojke koje su je vidjele na Lani, poželjele su i da bude dio njihove kolekcije. 

image

Lana i Leo Radeljak

Josip Moler/Cropix

Lana je studirala u Milanu na Sveučilištu Bocconi na smjeru ekonomije i menadžmenta, a njezin cijeli mladi život je determinirala okolnost što je ostala bez majke kao beba stara samo mjesec i pol dana.

Na Braču u mjestu Splitska je, podsjetimo, tijekom ljeta milenijske 2000. godine njezina majka Ena bila u terencu koji je otklizao niz provaliju. U vozilu su bili još i suprug joj Josip, njezina majka i Dikanov sin Leo, te beba Lana. Oni su preživjeli, no nesretna glumica na žalost, zadobila je fatalne ozljede.

Dikan se povremeno na društvenim mrežama znao pohvaliti uspjesima svoje lijepe kćeri koja se od povratka u Hrvatsku iza studija bavi poslom povezanim s ekonomskim uslugama. Njezin brat Leo u šetnju je poveo i dvogodišnjeg Adriana, sina kojeg je dobio u lipnju 2022. godine. 

image

Lana i Leo Radeljak

Josip Moler/Cropix
image

Lana i Leo Radeljak

Josip Moler/Cropix
image

Lana i Leo Radeljak

Josip Moler/Cropix
image

Lana Radeljak

Josip Moler/Cropix
image

Lana i Leo Radeljak

Josip Moler/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 20:53